Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de toxine dupa sarbatori

Ospatul de sarbatori ti-a pus organismul la grea incercare. Asadar, in perioada imediat urmatoare, simte nevoia sa se debaraseze de toxine. Iar o detoxificare la final de saptamana e mai usor de facut. Iata cum sa procedezi ca sa te simti mai usoara si mai sanatoasa.

Desi organismul scapa in mod natural de toxine in fiecare zi, exista perioade cand este supraincarcat s i-ar fi de folos un pic de ajutor. Cand toxinele sunt in exces, ingreuneaza in primul rand functionarea normala a organelor pregatite sa scape de deseuri – ficatul, rinichii, plamanii si pielea. Daca acestea n-au cum sa-si indeplineasca functiile, apare intoxicarea, care duce in timp la diferite probleme de sanatate.

Cum alimentele sunt sursa principala de substante toxice, e important sa operezi anumite schimbari in modul de a te hrani si, in paralel, sa aplici metode complementare, ca procesul de curatare sa aiba o eficienta sporita.

La trezire

In acest sens, o cana cu apa calda e un mod excelent de a incepe ziua. Pentru un efect mai puternic, stoarce in ea putina lamaie sau limeta si bea pe indelete.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Citește și:

foto interior si prima pagina: Syda Productions, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.