Mihai Bendeac a plecat în urmă cu aproape un an de la masa juraților de la IUmor, iar motivul făcut public a fost o neînțelegere cu producătorii emisiunii. Acum, însă, Mircea Zara, cunoscut ca VJ la MTV, a făcut o serie de mărturisiri halucinante despre adevăratul motiv pentru care actororul a părăsit trustul Intact.

Invitat în podcastul lui Speak, Mircea Zara a mărturisit că între Mihai Bendeac și Cheloo ar fi existat conflicte, ba chiar artistul l-ar fi luat la bătaie pe colegul său de emisiune. Lucrurile au degenerat după ce Cheloo a fost deranjat de orientarea sexuală a lui Bendeac.

Adevărul a ieșit acum la iveală, iar Roxana Vancea, fosta iubită a lui Bendeac, a confirmat că actorul este bisexual.

”Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta (n.r homosexualitatea), nu cu mine în mod deosebit. La un moment dat am văzut că lui i se pare că îi ”patinează chiloții” lui Mihai Bendeac și l-a luat la bătaie. De altfel, așa s-a terminat povestea între Bendeac, Antena 1 și iUMOR, din cauza tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac pentru că i s-a părut că e gay.

O fi bisexual, că așa a zis și Roxana Vancea, dar nu are nicio treabă. Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac, când tu ești coleg de platou, să-l iei la omor?! Să nu uităm de dosarul penal al lui Cheloo pentru consum de droguri și ce a mai făcut el. Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național și să-l transformi într-un personaj care să fie demn de urmat”, a spus Mircea Zara în cadrul podcastului.

Proiectele lui Mihai Bendeac, după plecarea de la IUmor

După plecarea de la IUmor, presa a zvonit că actorul a semnat un contract cu ProTV. Momentan, Bendeac nu mai apare pe micile ecrane, însă este implicat în foarte multe proiecte.

Actorul a dezvăluit că se pregătește de lansarea celei de-a doua cărți a sa, dar are și foarte multe spectacole de teatru prin țară. Mai mult, lucrează și la două filme, care vor apărea în curând.

”Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului, am făcut seriale, sketch-uri, dar filme, până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționant.

Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a declarat Bendeac pentru CANCAN.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: