Irinel Columbeanu are planuri mari de afaceri, iar de această dată s-a gândit să o implice și pe fiica sa, Irinuca, Fostul soț al Monicăi Gabor a fost impresionat de cât de mult s-a schimbat fiica sa în America și și-a arătat sentimentele de mândrie pe care le are pentru Irinuca.

Sfătuit de câțiva prieteni, Irinel Columbeanu vrea să se implice într-o afacere cu un restaurant vegan. El vrea să o implice și pe fiica sa în acest proiect, mai ales că Irinuca este o vegană convinsă, de câțiva ani buni.

„Prietenul meu va deschide un restaurant vegan și la București, unde mă voi implica, posibil și eu și Irina care e demult vegană convinsă”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Irinel Columbeanu, îndrăgostit din nou

După ce s-a întors din America, Irinel a plecat în Malaga, la invitația unui bun prieten. Acolo el a cunoscut-o pe Andreia, de care s-a îndrăgostit pe loc. Omul de afaceri s-a despărțit de Ani, pe care o cunoscuse în Delta Dunării, iar acum speră la un viitor cu femeia care l-a condus până la avion.

„Am acceptat invitația unui prieten cu care trebuia să petrec și sărbătorile de iarnă. Dar la acea vreme nu am mai putut ajunge. A fost foarte bine. Malaga/Marbella e o zonă superbă. M-am întâlnit acolo cu un alt prieten din copilărie, Nelu Giumba. Am fost la restaurantul lui vegan din zonă.[...] „Andreia este o fată extrem de frumușică și veselă. E asistenta lui Ali Benkirane, un alt prieten vechi la care m-am dus la Malaga. Ea m-a condus și la avion ca să mă îmbarc pentru cursa de la Malaga la Otopeni. O plac tare mult, e o femeie exceptională”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus menționată.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: