Sezonul 12 al îndrăgitului show culinar "Chefi la Cuțite" s-a încheiat, lăsând în urmă multe semne de întrebare. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, personalitățile carismatice care au adus multă culoare și pasiune în această emisiune, au luat o hotărâre neașteptată - nu vor mai face parte din următorul sezon al emisiunii culinare de la Antena 1.

Decizia de a renunța la show-ul care i-a consacrat a fost un moment șocant pentru șefii postului TV, dar și pentru fanii lor devotați. Acest pas neașteptat vine după ce emisiunea s-a bucurat de un succes imens și a adunat o audiență considerabilă, devenind unul dintre show-urile preferate ale publicului român.

Primul dintre cei trei jurați care a reacționat public după plecare a fost Florin Dumitrescu. Acesta a postat un mesaj enigmatic pe rețelele de socializare, făcând o comparație bizară cu celebrul pictor Picasso.

"E ceva la Picasso care mă atrage și simt cumva și o influență în gătit, și anume, distrugerea mitului convențional. Este greșit să nu ai fantezie, să nu îți permiți să visezi sau să vezi lucrurile altfel. Picasso nu a influențat doar pictura, a schimbat și creierul și percepția omului. Mă simt ușor rebel, nu în stil Picasso, dar totuși rebel," a scris Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, la rândul său, și-a luat o binemeritată vacanță pentru a se relaxa și a-și pune gândurile în ordine după plecarea de la Antena 1. Acesta a ales să petreacă timp în Delta Dunării, unde a postat un videoclip în care apare pescuind. Cu zâmbetul pe buze, Sorin Bontea pare a se bucura de această perioadă de liniște.

„Bună dimineața, ne-am trezit, și la pescuit noi am pornit”, a spus acesta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: