Porridge-ul este varianta mea preferata de mic dejun. Il consum de cel putin 5 ori pe saptamana fiindca mi-e extrem de usor sa-l prepar chiar si la birou si imi da energie si voie buna pentru intreaga zi. Tocmai pentru ca il iubesc, caut mereu noi retete - si gasesc din plin! Iata cele mai interesante 4 retete pe care le-am intalnit recent.
Varianta 3: Porridge cu ciocolata
In varianta clasica, porridge-ul cu ciocolata se prepara cu cacao. Totusi, pofticiosul din mine a dus aceasta reteta la un cu totul alt nivel. M-am gandit simplu „este oare corect sa prepari o reteta care are in nume ciocolata... fara ciocolata?”. Asa ca am adaugat la ingredientele de baza cateva patratele de ciocolata neagra de calitate. Am presarat o lingurita de zahar brun peste (ciocolata mea era amaruie, cu peste 70% continut de cacao) si am dat totul la cuptorul cu microunde 1-2 minute. Am amestecat ingredientele cat inca erau fierbinti si am mancat cu mare placere.
Daca esti suficient de nazdravana (sau slaba), poti adauga in loc de ciocolata 2 lingurite de crema de Nutella. O nebunie!!!!
Foto: porridge cu ciocolata, Shutterstock