4 moduri absolut DELICIOASE de a prepara porridge-ul

4 moduri absolut DELICIOASE de a prepara porridge-ul
Kudika
7 Iunie 2014

Porridge-ul este varianta mea preferata de mic dejun. Il consum de cel putin 5 ori pe saptamana fiindca mi-e extrem de usor sa-l prepar chiar si la birou si imi da energie si voie buna pentru intreaga zi. Tocmai pentru ca il iubesc, caut mereu noi retete - si gasesc din plin! Iata cele mai interesante 4 retete pe care le-am intalnit recent.

Foto interior si prima pagina: porridge, Shutterstock

Ingrediente pentru reteta de baza

  • 50 g fulgi de ovaz
  • 250-300 ml lapte

Mod de preparare

Pui la fiert ovazul cu laptele si amesteci pana cand ovazul se umfla si se formeaza un terci consistent. Lasi apoi porridge-ul sa se raceasca putin si adaugi urmatoarele ingrediente in functie de reteta pentru care optezi.

Nota: Pentru ca la birou nu am posibilitatea sa fierb ovazul (si presupun ca multi dintre voi nu au un aragaz langa monitor), pur si simplu amestec cele 2 ingrediente si le fierb 1 minut in cuptorul cu microunde. Daca nu aveti nici cuptor cu microunde, ovazul se poate prepara cu putina apa calda (de la bidonul de apa cu care sunt dotate cele mai multe cladiri) iar apoi se poate adauga laptele la temperatura camerei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri