Setari Cookie-uri

Dieta minune: A slabit 50 kg in cateva luni. Vezi cat de bine arata acum!

Care este secretul ei?

Jackie Freitag, 31 ani, cantarea 104 kilograme in momentul in care a decis ca este timpul sa schimbe ceva. Femeia era vegetariana, numai ca nu consuma fructe si legume. Dieta sa consta in alimente “beige”: paine, spaghete, branza.

Am fost vegetariana de cat ma stiu, insa niciodata nu mi-au placut legumele. In schimb, mancam numai alimente nesanatoase precum paine, macaroane, branza. Aveam cateva kilograme in plus, insa niciodata nu am bagat de seama. Asta pana in liceu. Nici macar orele de aerobic nu reuseau sa ma scape de kilogramele acumulate. Pana la finalul liceului am ajuns sa cantaresc 81 de kilograme. In urmatorii doi ani am mai pus pe mine inca 20 de kilograme.

Nu faceam absolut nimic. Mancam doua gogosi sau un covrig cu crema de branza la micul dejun, branza la gratar cu cartofi prajiti la pranz si paste cu unt si branza la cina. Ca gustare preferam inghetata sau chipsurile de cartofi.

Citește și:

Am hotarat ca este timpul sa slabesc cand eram in vacanta la Disney World. Erau 32 de grade si nu mai puteam respiram. Eram terminata la sfarsitul zilei. Ma simteam groaznic. Am facut o poza si atunci mi-am dat seama cat sunt de grasa.

Am inceput sa tin o dieta sanatoasa. Am renuntat la paste, branza grasa si paine si am inclus in alimentatia mea si fructe si legume si chiar au ajuns sa imi placa. Am inceput sa merg si la sala, daca nu aveam timp mergeam mult pe jos sau lucram de acasa.” – a spus Jackie Freitag potrivit Redbook

Click aici pentru a vedea transformarea spectaculoasa.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.