Setari Cookie-uri

Foto: Kim Kardashian se antreneaza de doua ori pe zi inainte de nunta! Uite cum arata acum

Kim Kardashian face tot posibilul sa arate bine inainte de nunta.

Kim Kardashian, cea mai sportiva mireasa?!

Vedeta declara in trecut sa uraste sa faca exercitii fizice. Dupa o sarcina, aceasta si-a schimbat complet parerea. Iar acum ca se apropie nunta, Kim merge chiar si de doua ori la sala de fitness pentru a isi contura silueta.

Asa arata in urma cu cateva luni

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cum si cat a slabit?

Viitoarea doamna Kanye a hotarat sa se apuce de sport dupa ce a vazut cateva imagini cu ea realizate de paparazzi.

"Am vazut cateva poze cu mine si mi-am dat seama ca m-am ingrasat cateva kilograme. Am inceput un program strict pentru a mai da jos. Lucrez de cinci ori pe saptamana si incerc sa mananc cat mai sanatos." a spus Kim.

Cu ajutorul unei diete drastice, cedeta reality show-ului Keeping up with the Kardashians a reusit sa slabeasca 25 de kilograme.

"Kim slabeste in fiecare zi. Vrea sa arate impecabil in pozele de la nunta si de aceea face eforturi majore pentru a mai scapa de kilograme. Mananca doar legume si a renuntat definitiv la paste, orez sau paine. Isi socheaza corpul. Acesta este singurul mod prin care poate slabi.

Citește și:


Face 100 de genuflexiuni in fiecare zi pentru a isi ridica posteriorul.
" - a declarat o prietena de-a lui Kim, informeaza Mirror.

foto: Instagram

Momentan Kim si Kanye se pregatesc de ultimele pregatiri pentru nunta. Acestia se afla in Paris, unde isi asteapta invitatii pentru a le oferi un tur al Palatului Versailles, apoi vor zbura catre o alta destinatie, unde urmeaza sa se casatoreasca.

Recent, Kim a fost vazuta pe strazile pariziene intr-o tinuta extrem de sexy - este vorba despre un top si o fusta din piele intoarsa – ambele realizate la comanda – din colectia Ermanno Scervino Primavara – Vara 2014. Un look impecabil pentru o vedeta care a aparut pe coperta revistei VOGUE.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.