Kim Kardashian, cea mai sportiva mireasa?!

Vedeta declara in trecut sa uraste sa faca exercitii fizice. Dupa o sarcina, aceasta si-a schimbat complet parerea. Iar acum ca se apropie nunta, Kim merge chiar si de doua ori la sala de fitness pentru a isi contura silueta.

Asa arata in urma cu cateva luni

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cum si cat a slabit?

Viitoarea doamna Kanye a hotarat sa se apuce de sport dupa ce a vazut cateva imagini cu ea realizate de paparazzi.

"Am vazut cateva poze cu mine si mi-am dat seama ca m-am ingrasat cateva kilograme. Am inceput un program strict pentru a mai da jos. Lucrez de cinci ori pe saptamana si incerc sa mananc cat mai sanatos." a spus Kim.

Cu ajutorul unei diete drastice, cedeta reality show-ului Keeping up with the Kardashians a reusit sa slabeasca 25 de kilograme.

"Kim slabeste in fiecare zi. Vrea sa arate impecabil in pozele de la nunta si de aceea face eforturi majore pentru a mai scapa de kilograme. Mananca doar legume si a renuntat definitiv la paste, orez sau paine. Isi socheaza corpul. Acesta este singurul mod prin care poate slabi.

Face 100 de genuflexiuni in fiecare zi pentru a isi ridica posteriorul." - a declarat o prietena de-a lui Kim, informeaza Mirror.

foto: Instagram

Momentan Kim si Kanye se pregatesc de ultimele pregatiri pentru nunta. Acestia se afla in Paris, unde isi asteapta invitatii pentru a le oferi un tur al Palatului Versailles, apoi vor zbura catre o alta destinatie, unde urmeaza sa se casatoreasca.

Recent, Kim a fost vazuta pe strazile pariziene intr-o tinuta extrem de sexy - este vorba despre un top si o fusta din piele intoarsa – ambele realizate la comanda – din colectia Ermanno Scervino Primavara – Vara 2014. Un look impecabil pentru o vedeta care a aparut pe coperta revistei VOGUE.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: