Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Andreea Marin la corp, fara Photoshop?

Adevarul despre silueta Andreei Marin.

Andreea Marin continua sa ne uimeasca. Fosta zana a surprizelor a plecat din nou in Turcia pentru cateva zile de detoxifiere; aceasta a postat mai multe fotografii din mica ei vacanta, printre care si o poza in timpul sedintei de yoga.

Imbracata in colanti pana la genunchi si o bluzita pe care scrie Inspired Dancer (Dansator inspirational), Andreea arata incredibil.

Vedeta continua sa se mentina in forma; dupa ce a slabit mai bine de 25 de kilograme, Andreea face tot posibilul sa isi mentina silueta si sa aiba grija de sanatatea sa. Aceasta este adepta a stilul de viata raw vegan, consumand doar produse naturale si preparate cat mai sanatos.

De asemenea, dupa dieta de detoxifiere, in care timp de 10 zile a consumat doar sucuri naturale si supe, doamna Ozturk a continuat cu regimul de intretinere.

Ea isi incepe dimineata cu un suc de grau incoltit, o bautura bogata in aminoacizi si enzime si care are efect anti-imbatranire.

Citește și:

Se pare ca sucul de grau incoltit este considerat cel mai bun suc natural din lume deoarece contine clorofila.

Masa de pranz sau cina constau in alimente cat mai sanatoase, foarte putin preparate: salate cat mai multe, mancare raw sau vegan - pentru a nu isi pierde nutrientii.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.