Setari Cookie-uri

7 secrete pentru o dimineata minunata

Cu siguranta fiecare dintre noi a avut parte de-a lungul timpului de acele dimineti in care iti vine sa-ti tragi plapuma peste cap si sa te ascunzi cat mai bine de lume, suferind acut de ceea ce se numeste lipsa de chef de viata.

6. Ridica-te din pat si fac cateva miscari de destindere. Nu zic sa faci gimnastica, insa poti face cateva exercitii in fata ferestrei pentru a te bucura de aerul diminetii: roteste usor capul spre stanga si spre dreapra, roteste umerii, intinde bratele lateral, roteste bazinul si fa cateva genoflexiuni, e suficient pentru a pune sangele in miscare.

7. Fa-ti ritualul zilnic (dus, machiat, imbracat, pregtirea cafelei), fredonand orice iti trece prin cap. Poate ai o melodie preferata care te energizeaza sau poate compui una pe loc.

In final, iesi din casa constienta fiind de faptul ca e o noua zi pentru tine si abia apoi pentru job. E o zi in care poti alege sa zambesti si astfel sa treci mult mai usor peste acele momente care te streseaza. E o noua zi deci un prilej nou de a-ti oferi ceva bun oricat de mic: o inghetata, un ceai la o terasa, o revista relaxanta,o plimbare pe jos o statie. Alege orice te bucura si nu lasa nicio zi sa treaca fara sa iti dai voie sa te bucuri de lucruri mici dar magice.

Citește și:

Ai oricand la indemana posibilitatea sa vii la o terapie prin ras. In fiecare joi incepand cu orele 18.30, Centrul de Terapie prin Ras Mandarin organizeaza un atelier de terapie prin ras. Poti cunoaste oameni noi iar relaxarea si distractia sunt garantate. Mai multe detalii la www.facebook.com/centrulmandarin

Featured foto by AntonenkoS via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.