Setari Cookie-uri

Pilates: Secretul unui corp definit

Pilates este o forma de sport care ne mareste rezistenta corpului si ne imbunatateste postura.

Astazi, cei mai multi dintre noi stiu ca organismul uman are nevoie zilnic de miscare si ca exista o interdependenta intre o minte sanatoasa si un corp sanatos si aleg astfel, sa practice Pilates, o forma de sport care le mareste rezistenta corpului si le imbunatateste postura.

Pilates este un sistem de fitness dezvoltat la inceputul secolului al XX-lea de grecul de origine germana Joseph Pilates si are la baza sase principii esentiale precum, centrare, concentrare, precizie, respiratie, control si cursivitate. In timpul antrenamentului se pune accent pe lucrarea muschilor abdominali, dar si pe cei ai spatelui, care trebuie sa fie puternici, pentru a putea sustine miscarile corpului. In timpul exercitiilor, este necesar sa te concentrezi si sa te implici, pentru a ajuta mintea sa iti controleze intregul corp.

Pentru a-i ajuta pe practicanti, Joseph Pilates a creat o varietate de aparate, special gandite pentru a accelera procesul de stretching, pentru a asigura pozitia corecta a spatelui si a mentine echilibrul intre cele doua jumatati ale corpului.

Citește și:

Din acest an, la W Charles de Gaulle ai la dispozitie numeroase clase si tipuri de antrenament Pilates, toate realizate pe aparate Pilates de ultima generatie, care iti asigura cele mai bune rezultate.

Si cum aceste atrenamente nu pot fi realizate fara un antrenor personal, odata ajuns la W, Sara Bucurescu, certificata BASI Pilates, te poate ajuta in procesul tau de transformare.

Sara ne dezvaluie cateva dintre avantajele practicarii Pilates:

• Tonifierea exceptionala a intregului corp
• Corectarea posturii
• Marirea flexibilitatii corpului
• Ameliorarea durerilor de spate
• Practicarea de catre femeile insarcinate, dar si de persoanele care au diverse afectiuni la nivelul spatelui

Indiferent ca te antrenezi pentru o conditie fizica mai buna, sau vrei sa iti tonifici musculatura, Pilates este modalitatea perfecta pentru a-ti pregati corpul sa faca fata cu succes oricarei activitati.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Syda Productions, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.