Setari Cookie-uri

7 modele noi de pantaloni din piele și idei de ținute în care să-i porți

Vară, soare, senin, daaaar nimic frumos nu durează până la capăt. Acuși e toamnă iar, unde mai pui că nu chiar toată vara e caniculară. Motiv pentru care scoatem la înaintare pantalonii de piele cool. Ai noștri, dar și cei în modele noi, actuale, urmând tendințele momentului.

Te-ai trezit azi dimineață și ai realizat că deja e cam răcoare pentru o fustă, dar totuși insuficient de frig ca să porți pantaloni de stofă sau denim prea gros? Ladies, asta se numește vreme de… articole din piele – eco ți-aș sugera, ca să ne menținem responsabile până la final. Mai precis: sugerez să iei în calcul noile modele de pantaloni din piele ecologică. Mai ales că o pereche de pantaloni din piele nu sunt de purtat chiar zilnic, așa că nu se vor deteriora atât de curând.

Pantalonii din piele – mai ales în modelele noi pe care ți le voi prezenta mai jos – sunt o soluție minunată pentru ținutele de toamnă! Fie că mergi la birou sau alegi doar să te plimbi prin oraș cu prietenii pe trotuarele pline de frunze cald colorate, pantalonii din piele, că sunt scurți, lungi sau trei sferturi, îți vor deveni prieten de nădejde!

Citește și:

👉 Pantaloni din piele în stil clasic în ținută cu denim

👉 Pantalonii din piele trei sferturi în croială conică ușor bufantă în ținută casual de culori neutre

👉 Pantaloni din piele întoarsă colorată în look fantezist

👉 Pantaloni tip colanți din piele în stil boem

👉 Stil avangardist cu pantaloni din piele crop ușor evazați

👉 Pantaloni din piele colorată lăcuită tip vinilin în ținute stil anii 80

👉 Pantaloni din piele lungi evazați în ținute de festival și de club

Pantaloni din piele în stil clasic în ținută cu denim

S-ar putea ca o cămașă din denim să pară prea casual pentru o zi la birou, însă încearcă să o combini cu pantalonii din piele potriviți. Și aici mă gândesc la o pereche de pantaloni din piele tip clasic, drepți, în croi obișnuit.

Citește și:

Adaugă acestei ținute o pereche de pantofi stiletto albaștri și obții un look de zi stilat și confortabil. Iar dacă încă ești friguroasă și te ia cu brrrr! la nivelul umerilor, adaugă un blazer sau sacou mai larg peste cămașă și va arăta atât de chic! În plus, ținuta ta va părea instant mai sofisticată. Sugerez să fie într-un ton de culoare apropiat de al pantalonilor din piele aleși pentru acest outfit.

Uite că am upgradat astfel și o simplă cămașă din denim, fără a purta blugi la nivelul pantalonilor. Ba chiar am adus astfel o pereche de pantaloni din piele obișnuiți la rang de ținută office sau de zi, confortabilă și originală. Ce învățăm din asta? Nu subestima niciodată puterea unor pantofi stiletto, mai ales dacă sunt colorați! Îi poți asorta cu o poșetă în aceeași nuanță plină de viață, dar asta nu e neapărat o regulă!

Citește și:

pantaloni din piele stil clasic în ținută cu cămașă de denim și pantofi stiletto

Cămașă din denim Pantaloni din piele

Pantofi stiletto albaștri

Pantalonii din piele trei sferturi în croială conică ușor bufantă în ținută casual de culori neutre

Combină acest model cool de pantaloni din piele trei sferturi în croială conică, ușor bufantă în partea de sus, cu alte piese în culori neutre, din cap până în picioare. Alege haine casual în această combinație, pentru o ținută lejeră de zi, nu de podium de dans și de club, cum ai crede că merită etalați acești pantaloni de piele.

Poartă un sacou lung sau un mantou lejer lung peste, un top sau tricou negru lărguț, introdus în pantaloni eventual. Ca să aduci mai multă feminitate și eleganță ținutei tale cu astfel de pantaloni conici din piele cu tiv întors, alege o geantă de mână minimalistă la această ținută și o pereche de pantofi stiletto în aceeași culoare cu geanta – și ambele să fie în ton cu nuanțele neutre ale ținute: griuri, negru șters, alb grizat.

Citește și:

Această ținută cu pantaloni din piele trei sferturi cu tiv întors și bufanți în partea de sus este potrivită pe timp de zi: fie că mergi la o plimbare obișnuită, fie că vorbim de un outfit de birou chiar. Pentru toamnă, acest mix de elemente este deosebit de potrivit.

ținută cu pantaloni conici din piele cu tiv întors Pantaloni din piele Mantou lung

Pantofi stiletto gri Poșetă de mână

Pantaloni din piele întoarsă colorată în look fantezist

Dacă ești o fire mai boemă, poți încerca inclusiv o ținută romantică în care o pereche de pantaloni din piele întoarsă să fie în rolul principal. Deși n-ai spune, e posibil! Cu o bluză cu imprimeu floral colorat în partea de sus, obții un look feeric, jucăuș și tineresc. De altfel, pantalonii din piele întoarsă, de data aceasta, sunt specifici unui stil boho chic, ideal și la festivaluri vara asta.

Citește și:

Eu am găsit acești pantaloni din piele întoarsă roșii marca Juicy Couture în format tip colanți sau pantaloni skinny, tinerești și plini de farmec. Iar dacă ești chiar foarte feminină și romantică sau o adeptă a stilului bohemian chic, asortează-i cu o jachetă simpatică în print floral colorat viu și vesel. Cea pe care am ales-o eu are și fluturași simpatici, glugă și fermoar și poartă semnătura de brand Pepe Jeans London.

Accesorizează, dacă poți, pentru un look și mai boho și dulce, cu bijuterii sau chiar agrafe de păr în nuanțe de rozaliu drăgălaș. Adu în discuție și un tricou cu logo de brand, dacă ai. Se și poartă extrem de mult perioada asta! Apoi, acesta este un look perfect pentru adolescente sau tinerele de până în 30 de ani. Dar și de week-end.

Citește și:

pantaloni tip colanți din piele întoarsă roșii în ținută romantică fantezie Pantaloni din piele întoarsă roșii

Jachetă cu imprimeu floral Mai multe tricouri cu logo

Pantaloni tip colanți din piele în stil boem

Nici colanții din piele nu pleacă de pe podiumul tendințelor. Ba chiar îi găsești în tot mai multe culori pe lângă clasicul negru și arată atât de bine în multe combinații și stiluri. Chiar și în stil boem, de vară spre toamnă târzie!

Iar dacă te prefaci că pantalonii tăi de piele sunt ca niște colanți, wow! – vei avea atâtea opțiuni de stiluri și combinații de ținute cool. De exemplu, am găsit acești pantaloni tip colanți gri cu inserții de piele, de la GAS, pe care i-am purta în foarte multe outfituri boeme. Mai ții minte bluzonul lung de plajă pe care l-ai purtat toată vara peste costumul de baie? Sau kimono-ul lung? Sau acea rochie maxi cu imprimeu boho, lungă până în pământ, din materiale fine și diafane, eventual cu cordon și nasturi? Las-o descheiată pe picioare în jos, de la nivelul genunchilor și bucură-te de aerul ei boem și la început de toamnă – sfârșit de vară!

Dacă e încă vreme frumoasă, cald și nu plouă, bucură-te încă de niște sandale cu toc la acest outfit bohemian de vară-toamnă!

pantaloni tip colanți din piele în ținută în stil boem cu rochie Pantaloni tip colanți din piele Mai multe rochii de plajă

Modele de sandale cu toc

Stil avangardist cu pantaloni din piele crop ușor evazați

În timp ce stilul minimalist e mai degrabă asociat cu luxul și eleganța, îmbinat într-un look sport-elegant, cu pantaloni din piele crop ușor evazați, s-ar putea să iasă ceva super cool și mai mult decât actual.

Ia o rochie tip bluză sport cu aspect 2 in 1 asimetrică – tip hanorac sport în partea de sus și cu volănașe și imprimeu geometric alb negru din voal ca de rochie în partea de jos. Aceasta e de la NEXT. Adaugă-i o pereche de pantaloni din piele negri tip crop, trei sferturi adică. Poartă totul cu tocuri. Vei obține un look fresh, avangardist, ieștit din banal, nonconformist și mult admirat!

Iar pentru că rochia tip bluză îți permite ca stil, fiind cu accente sport în partea de sus, poți să porți totul cu niște adidași sau pantofi sport albi în picioare. Cu o astfel de combinație, outfitul tău nu va fi decât o extensie a creativității tale debordante. E un look foarte urban, așa că poartă-l la plimbări sau ieșiri în oraș cu prietenii.

pantaloni crop din piele ușor evazați în ținută cu rochie tip bluză asimetrică

Vezi rochie asimetrică Vezi pantaloni

Pantaloni din piele colorată lăcuită tip vinilin în ținute stil anii 80

Anul acesta e clar anul în care s-au adunat mai toate trendurile anilor 80 și 90. Așa că nu știu de ce nu mă miră să văd că și-au făcut apariția pe scenă pantalonii din piele lăcuită colorată ca de vinilin. Sau negri, după cum îi preferi. Amintesc de starurile anilor 80, de moda disco.

Dacă și ție îți plac aceste reveniri și twisturi ale modei, dacă ești pur și simplu nostalgică, ai opțiunea să alegi acești pantaloni din piele eco lăcuită, trei sferturi, ușor bufanți, cu tiv întors, cu curea cu cataramă ce marchează talia. Îi găsești atât pe roșu aprins, cât și pe negru – arată oricum bine ambele variante, căci au acel aspect lucios și sexy, atractiv.

Iar de ești o fire curajoasă, îi poți purta chiar și în ținute office, nu doar în club sau la ieșiri în oraș, cu pantofi cu toc și o cămașă albă în partea de sus. Neapărat cu ruj roșu pe buze și zâmbet! Poți opta pentru o geantă plic mai mare, care va crea un look și mai interesant. Pe mine mă atrag iremediabil și inexplicabil! Poate și pentru că îmi amintesc de moda anilor 80, perioadă preferată mai ales în ceea ce privește muzica.

pantaloni trei sferturi din piele lăcuită tip vinilin

Vezi detalii și preț

Pantaloni din piele lungi evazați în ținute de festival și de club

Cu textură ca de crocodil sau cu aspect lucios obișnuit de piele, pantalonii din piele lungi evazați sunt perfecți pentru persoanele minione sau scunde. Alungesc silueta, fac picioarele să pară mai lungi și mai subțiri. Iar aspectul lor amintește de moda retro.

Poartă-i când ieși în oraș, la ținute de club sau de festival, cu pantofi cu toc sau cu platforme! Dar poți să optezi să îi porți inclusiv cu o cămașă albă și sacou lung sau kimono simplu în ținute office.

pantaloni din pile evazați Vezi mai multe

Pantalonii evazați nu sunt pentru oricine, dar pentru un stil glam-rock, să zicem, sau de festival devin o opțiune cool și foarte chic. Iar în zilele mai răcoroase, când festivalurile și-au cam încheiat socoteala, poartă-i la concerte, de pildă!

După cum vezi, pantalonii din piele s-au adaptat mult vremurilor și stilurilor diverse. Sunt foarte cool și atractivi în modelele actuale, foarte versatili și numai banali nu prin design și aspect. Tu pe care îi preferi? Cum i-ai purta toamna aceasta?

Sursă front page photo: Unsplash

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.