Setari Cookie-uri

Vestele din blană purtate cu rochii vaporoase sunt uber-chic

Combinațiile Boho sunt de câteva sezoane pe lista de preferate ale caselor de modă. Stiliștii, moda străzii, pasionatele de modă ca mine și ca tine adoră, la fel, combinațiile Boho. Și uite așa, ne învârtim în stilul boem, ce reușește să se reinventeze cu fiecare sezon. În acest sezon una dintre cele mai șic asortări Boho sunt vestele din blană purtate cu rochii vaporoase!

Stilul Boho îmbină multe surse de inspirație, multe texturi și materiale, multe țesături și imprimeuri. Adesea, Boho înseamnă contraste de materiale și juxtapuneri de stiluri pe care aparent nu le-ai vedea împreună. Pattern etnic, imprimeuri florale, motive geometrice, motive abstracte, aplicații mix & match, detalii croșetate, tricotaje, macrameuri și câte și mai câte!

În acest sezon, stilul Boho aduce câte puțin din toate cele de mai sus. Iar vestele din blană purtate cu rochii vaporoase sunt doar una dintre combinațiile boeme de sezon. O combinație elegantă, plină de sofisticare și rafinament, fie că este purtată casual, ziua, fie că face parte din ținuta de seară.

Azi ne axăm pe felul cum se poartă vestele din blană cu rochii vaporoase. Ne axăm pe îmbinări de materiale prețioase, adesea. Blana, autentică sau ecologică estre des completată de mătase, voal, tulle, dantelă, catifea, paiete, franjuri lungi, broderii. Deci, de elemente prețioase, bogate, opulente. Dar hai să îți dau câteva exemple de cum asortezi veste de blană și rochii vaporoase, ca la marii designeri.

Citește și:

rochii vaporoase de purtat în iarna asta

Alege rochii vaporoase de purtat în iarna asta de aici

Descoperă aici ce designeri au mers pe această combinație de texturi prețioase

Dacă vizualizezi combinațiile anilor trecuți în care vestele din blană purtate cu rochii vaporoase erau mai degrabă în stil nomad, vizualizezi bine. A rămas și acest gen de asortare la modă. Colecția Coach este relevantă în acest sens, rochiile și fustele fluide, vaporoase având pattern etnic sau e eșarfă, fiind asortate cu blană și inserții de piele plus tricotaje.

O altă sugestie de cum asortezi veste de blană cu rochii vaporoase este la Zimmermann, unde rochiile lungi, romantice, eterice, transparente pe ici pe acolo, cu imprimeu delicat floral și de eșarfă au fost asortate cu blană plușată și cizme croco-style. Cea mai relevantă combinație de sezon rămâne, după părerea mea ținuta lui Prabal Gurung. Cum se poartă vestele din blană cu rochii vaporoase în accepțiunea lui Gurung? Ei bine, designerul a mers pe rochii-furou, fluide, cu șlițuri adânci, cu inserții da dantelă întocmai ca neglijeurile, combinate cu sandale cu curele multe pe gleznă și veste stil chimono vaporos, cu blană.

Citește și:

veste din blană naturală

Alege veste din blană naturală de aici

Vestele din blană purtate cu rochii vaporoase sunt o combinație Boho, sofisticată

După cum pare, vestele din blană purtate cu rochii vaporoase au, și în cele mai casual și relaxate stiluri de asortare, elementul de prețios, de sofisticat. Și pentru că am dedicat multe materiale despre rochiile fluide, desprinse din vară, parcă, să vă povestesc puțin despre layerul de deasupra, adică despre cum asortezi veste de blană și rochii vaporoase, căci nu se poartă chiar orice, oricât de permisiv e sezonul. Așadar, cum se poartă vestele din blană cu rochii vaporoase am discutat, iată, ce modele de veste să alegi, totuși, ca să nu te încadrezi într-un faux-pas!

  • Vesta din blană cu peri lungi, ”țepoși” este pe lista favoritelor designerilor în acest sezon.
  • Oh, dar nimic nu bate în popularitate vestele din blană ce imită blana de oaie. Fir creț, lung, adesea cu aspect de cojocel.
  • La polul opus se află vestele din blană plușată, pufoase, cu părul scurt și mai degrabă imitând plușul, nu blana.

veste din blană ecologică

Citește și:

Vezi veste din blană ecologică aici

În ceea ce privește culorile, vestele din blană purtate cu rochii vaporoase trebuie să se încadreze în tonuri pământii, neutre, gamă de marouri, degradeuri, culori electrice și nuanțe pastelate. Ah, și să nu uit, creatorii de modă au propus multă blană albă, în acest sezon hibernal. Și ca să închei materialul într-o notă plăcută, se poartă nu doar blana naturală, dar și multe variante de blană ecologică, artificială, care nu a dus la sacrificarea niciunui animal. Practic, moda a devenit mai conștientă de efectele sale asupra animalelor și a mediului și a adoptat o latura etică, care, sper eu, se va propaga mai mult.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.