Cand este expus la soare pentru o perioada indelungata, tenul poate resimti anumite senzatii: disconfort, senzatie de "piele care tine", sensibilitate, roseata, usturime, iritatii si intepaturi. Astfel, pielea devine uscata, aspra si poate chiar sa imbatraneasca prematur.

Crema hidratanta ajuta la restabilirea apei din tesut , dar nu o mentine acolo. In schimb, crema nutritiva formeaza o bariera protectoare pe suprafata pielii care ajuta la mentinerea unui nivel optimum de hidratare si vine cu un plus de substante nutritive care asigura regenerarea tenului.

Insa nu e usor sa gasesti o crema nutritiva care sa aiba efectele dorite fara sa nu incarce tenul, mai ales pe timpul verii! Nutrigold Silk de la L’Oreal Paris, cu o textura lejera, e o crema ultra-nutritiva cu uleiuri pretioase si iasmonie alba. Nutrigold Silk reduce instant deshidratarea pielii, o reintareste si o protejeaza de factorii externi (ex. poluare, praf). Uleiurile pretioase ajuta la mentinerea echilibrului de lipide din piele , il hraneste intens si previne deshidratarea lui. Iasomnia alba stimuleaza pielea, ii restabileste structura in profunzime si o consolideaza din interior. Dupa 4 saptamani de folosire, pielea este hranita, neteda si catifelata.

Nutrigold Silk pentru un ten care va straluci sub soarele verii!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: