Setari Cookie-uri

Advertorial Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia profesionala OMEGAPLEX®

Oamenii de stiinta au dezvoltat un complex activ, considerat a fi o revolutie printre produsele dedicate ingrijirii si colorarii parului. Tehnologia OMEGAPLEX® contine acest complex activ care protejeaza parul impotriva deteriorarii ce poate aparea in procesul de vopsire a parului. Astfel, imposibilul a devenit posibil: un par vopsit si, in acelasi timp, cu aspect sanatos si puternic.

Advertorial

Pana acum, produsele imbunatatite cu tehnologia revolutionara erau disponibile doar in saloanele de coafura, considerate ultimul trend in materie de ingrijire si colorare a parului. Celebritati precum Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, dar si milioane de utilizatoare din intreaga lume, au declarat ca sunt de-a dreptul impresionate de rezultatele produselor cu tehnologia revolutionara. Acest lucru indica faptul ca noua tehnologie nu este doar un trend nou in materie de colorare si ingrijire a parului, ci reprezinta o adevarata revelatie la nivel mondial.

Hairstylisti celebri si specialisti in colorarea si ingrijirea parului au testat tehnologia OMEGAPLEX® si s-au convins de rezultatele uimitoare ale acesteia inca de la prima utilizare.

Cum functioneaza tehnologia OMEGAPLEX®?

Firul de par este format din invelisul exterior (cuticula) si din nucleu (cortex), acesta fiind alcatuit din micro-legaturi care mentin fibrele impreuna. Rezistenta si supletea parului depind de micro-legaturile din interiorul firului de par. Aceste micro-legaturi se rup in timpul colorarii, uscarii parului sau a styling-ului. Tehnologia OMEGAPLEX® prezenta in colorant protejeaza micro-legaturile impotriva deteriorarii in timpul vopsirii, sau decolorarii parului. Dupa vopsire, parul are un aspect sanatos si puternic.

Aceasta este o tehnologie revolutionara OMEGAPLEX® pentru toate persoanele carora le place sa experimenteze diverse culori, sau doar sa-si improspateze culoarea parului. Daca pana de curand multe dintre utilizatoare erau precaute si se temeau sa nu isi deterioreze parul prin colorare, acum solutia din saloanele profesionale va fi disponibila si la tine acasa.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.