Setari Cookie-uri

3 kilograme in 2 saptamani

Cori Gramescu, cel mai renumit instructor de fitness si nutritionist din Romania, ne sfatuieste ce putem face pentru a slabi trei kilograme in doua saptamani, fara prea mult efort.

“Ca exercitii, trebuie sa alegem antrenamente cardio intense. In acest sens, recomand TaeBo, Piloxing, Kangoo Jumps, sprinturile pe banda, squash, spinning. Mergem la sala de 3-4 ori pe saptamana, ne hidratam foarte bine si putem, pentru a accelera eliminarea toxinelor, sa facem si cate 1-2 sedinte de sauna sau impachetari cosmetice pe saptamana. Este important sa consumam minimum 3 litri de apa pe zi in aceasta perioada si sa dormim macar 7 ore pe noapte”, adauga Cori Gramescu.

Apoi, odata recastigata greutatea de dinainte de sarbatori, putem reduce nivelul antrenamentelor sau putem adauga inca o gustare formata din lactate sau nuci.

Cori Gramescu este cel mai renumit antrenor de fitness din Romania, cel care a lansat in premiera Ultimate Pilates si Piloxing si Beam Fit by Cori Gramescu si detine singurul atestat international de Tae Bo din Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.