Setari Cookie-uri

Dieta cu struguri

Una dintre cele mai benefice diete care ajuta la detoxifierea organismului, la pierdegea in greutate si la mentinerea unui ten sanatos datorita antioxidantilor din struguri.

Pentru ca este sezonul lor si pentru ca fructele sunt recomandate in orice dieta, va propun sa incercati dieta cu struguri care are o multime de beneficii pe langa pierderea in greutate.

Aceasta dieta provine din Franta unde femeile de la sfarsitul anilor ’20 apelau la ea pentru a-si detoxifia organismul si a pierde in greutate. Ele beneficiau de un tratament si de o alimentatie cu totul speciale in locuri special amenajate in podgorii de struguri.

Pentru ca noi nu avem asemenea locuri amenajate, o sa adaptam dieta cu struguri pe care o putem personaliza si o putem urma fara sa ne afecteze programul zilnic.

foto cos cu struguri sursa shutterstock

In primul rand aceasta cura este una de detoxifiere, de curatare a organismului si a tot ceea ce este daunator. Struguri sunt foarte bogati in atioxidanti si reprezinta o buna alternativa in ceea ce priveste sucurile detoxifiante.

Citește și:

De asemenea, dieta cu struguri ne ajuta sa slabim atat pe durata regimului cat si dupa incetarea acestuia, iar pentru ca pierderea in greutate se face lent, durata de mentinere a greutatii optime este mult mai mare decat in cazul altor diete.

Aceasta dieta se tine initial timp de 3 zile in care reusesti sa pierzi doua kilograme, dar se poate tine pe o perioada maxima de 7 zile in care se repeta meniul din primele 3.

Ziua 1

Mic dejun: un ciorchine mare de struguri, 100 de grame de branza de vaci si o felie de paine neagra.

Pranz: piept de pui la gratar, un iaurt si un ciorchine mare de struguri.

Cina: varza fiarta cu sare, piper si o lingura de unt, file de peste si 250 de grame de struguri.

Gustare: struguri

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.