Setari Cookie-uri

Top 10 diete ale anului 2014

Fiecare dieta este buna in felul ei. Una ajuta la detoxifierea organismului, alta ajuta la eliminarea grasimilor, alta ajuta la reglarea nivelului de zahar si tot asa. Noi am pregatit pentru tine cele mai bune diete care au grija si de sanatatea ta, nu doar de greutate.

Sa nu credeti ca am in plan sa va vorbesc despre trendurile in dietele anului 2014 desi nu ar fi nimic deplasat avand in vedere valul dietei Dukan sau al regimului disociat. Am sa va recomand in schimb cele mai bune si mai eficiente diete care nu reprezinta un pericol pentru sanatate conform ultimelor cercetari.

Pentru ca a inceput un nou an in care cu siguranta ne-am propus printre altele sa mancam mai sanatos si sa facem mai mult sport, cu siguranta o sa apelam si la o dieta mai devreme sau mai tarziu pentru ca nu putem sta departe de ele prea mult timp.

Foto: Alimente variate, Shutterstock

Iata care sunt cele mai bune dintre ele:

1. Dieta mediteraneana

Dieta mediteraneana se bazeaza pe consumul de fructe, legume, ulei de masline, peste, alimente sanatoase si aproape deloc procesate. Pe tot parcursul acestei diete se consuma zilnic fructe si legume, carne slaba, lactate si oua o data pe saptamana si o data pe luna carne rosie. Este una dintre cele mai sanatoase si mai efeiciente diete.

Citește și:

Citeste si: Dieta mediteraneana, un stil de viata sanatos

2. Dieta volumetrica

O alta dieta sanatoasa si nutritiva este dieta volumetrica, o dieta ce presupune consumul alimentelor cu putine calorii. Dieta volumetrica promoveaza consumul alimentelor bogate in fibre, salate, fructe si legume. Carnea trebuie evitata cat mai mult, la fel si produsele lactate.

Citeste si: Dieta volumetrica: 5 Kg in 5 zile

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.