Setari Cookie-uri

Top 10 diete ale anului 2014

Fiecare dieta este buna in felul ei. Una ajuta la detoxifierea organismului, alta ajuta la eliminarea grasimilor, alta ajuta la reglarea nivelului de zahar si tot asa. Noi am pregatit pentru tine cele mai bune diete care au grija si de sanatatea ta, nu doar de greutate.

7. Dieta indicelui glicemic

Aceasta dieta este perfecta pentru cei care sufera de diabet pentru ca ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange. Pentru a respecta aceasta dieta se consuma cereale dimineata, se evita consumul de cartofi, se consuma multe fructe si legume si se reduce consumul de paste fainoase si orez.

Citeste si:

Foto: capsune si afine, Shutterstock

8. Dieta macrobiotica

Si in acest caz putem vorbi despre un alt stil de viata, nu doar despre o dieta. Este o dieta japoneza ce imbina latura spirituala cu latura materiala a fiecaruia dintre noi. Se consuma foarte mult orez brun, cereale integrale, legume si alge marine, peste, nuci, seminte , fructe si supe preparate din aceste ingrediente.

9. Dieta Rina

O dieta renumita care te slabeste rapid, dar pe termen scurt. Are la baza un principiu foarte bine definit. Este o dieta structurata pe patru zile: in prima zi se consuma proteine, in a doua zi alimente bogate in amidon, in a treia zi carbohidrati, iar in ultima zi se consuma alimente bogate in vitamine. Aceasta dieta nu se tine mai mult de nouazeci de zile.

Citește și:

Citeste si: Dieta Rina: slabeste in 4 zile!

10. Dieta Ornish

Dieta doctorului Dean Ornish este o dieta special creata pentru persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare. Este o dieta in care trebuie sa mananci cat mai mult din alimentele permise, desigur. La baza acestui regim se regasesc alimente bogate in fibre cu continut scazut de grasimi cum ar fi fructele, legumele, cerealele si fasole. Se evita carnea, nucile, semintele, produsele lactate si zaharul.

Foto prima pagina: colaj tema culinara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.