Setari Cookie-uri

10 minciuni spuse de femeile slabe

Aparent, viata unei femei slabe este lipsita de griji si batai de cap. Dietele, kilogramele in plus si grija pentru mancare nu par incluse in preocuparile ei. Oare? Uite numai 10 minciuni pe care le spune orice femeie cu o silueta de model:

Aparent, viata unei femei slabe este lipsita de griji si batai de cap. Dietele, kilogramele in plus si grija pentru mancare nu par incluse in preocuparile ei. Oare? Uite numai 10 minciuni pe care le spune orice femeie cu o silueta de model:

10 minciuni spuse de femeile slabe 1. Nu stiu cate kilograme am


Chiar crezi asta? Poate ca nu se cantaresc zilnic, dar asta nu inseamna ca femeile slabe sunt tocmai dezinteresate de numarul kilogramelor pe care il au. Doar ca le place sa para detasate si indiferente.

2. Mananc orice - alimente variate


Datorita unui metabolism mai activ, anumite femei isi permit sa-si mentina o silueta filiforma fara prea mare efort. Dar asta nu inseamna ca posesoarele unui corp de invidiat vor da iama intr-un fast food dupa o masa copioasa. O femeia slaba are mare grija de imaginea ei si stie intotdeauna sa se opreasca la timp.

3. Trebuie sa mai slabesc


N-o sa inteleg niciodata de ce o femeie slaba simte nevoie sa adauge aceasta replica in cele mai neinspirate momente. De regula, o sa-ti spuna ca trebuie sa mai slabeasca putin dupa ce i-ai complimentat deja silueta sau rochia care i se cambreaza perfect pe taile.

4. Arati foarte bine!


E flatant sa auzi un asemenea compliment din partea unei femei care arata bine. Insa, ar trebui sa-ti dai seama ca nu este spus cu sinceritate, cand tu stii foarte bine ca te-ai mai ingrasat. Mai mult decat atat, ai observat si singura ca jeansii pe care-i porti iti fac un posterior prea mare.

10 minciuni spuse de femeile slabe - Este foarte comod corsetul acesta 5. Este foarte comod corsetul acesta


Nu, nu este deloc comod sa stai inorsetata intr-o rochie atatea ore. Dar orice femeie slaba este mandra de silueta ei si va face tot posibilul sa atraga atentia asupra sa. Daca are o talie de viespe nu va ezita sa si-o evidentieze purtand un corset extrem de stramt, nu tocmai lejer.

6. As vrea si eu sa arat asa


Adica, mai scunda, cu putina burta si un fund bombat? Eu n-as fi atat de sigura. Exista si exceptii in persoana femeilor care si-ar dori forme mai proeminente, dar de aici pana la o schimbare radicala este cale lunga.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.