Setari Cookie-uri

10 minciuni spuse de femeile slabe

Aparent, viata unei femei slabe este lipsita de griji si batai de cap. Dietele, kilogramele in plus si grija pentru mancare nu par incluse in preocuparile ei. Oare? Uite numai 10 minciuni pe care le spune orice femeie cu o silueta de model:

7. N-am tinut niciodata dieta

10 minciuni spuse de femeile slabe - Nu am tinut niciodata dieta

O alta minciuna pe care ai putea s-o auzi numai din partea femeii trase prin inel. Poate ca nu se infometeaza, dar asta nu inseamna ca mananca orice isi doreste, la orice ora din zi si din noapte. Fii convinsa ca mancarurile prajite, grasimile si dulciurile in exces nu fac parte din meniu ei zilnic.

Chiar daca accepta sa manance cu tine o portie de cartofi prajiti si un hamburger, nu va transforma acest obicei intr-un ritual zilnic.

8. Salatele nu lipsesc din meniul meu

O parte dintre femei mostenesc genetic o silueta de invidiat. Asadar, nu depun eforturi prea mari pentru a se mentine in forma. Cu toate astea, intr-o discutie referitoare la mancare vor sublinia faptul ca ele adopta un stil de viata sanatos. In realitate mananca haotic, fara sa tina cont de reguli, stiind ca nu se ingrasa.

10 minciuni spuse de femeile slabe - gasesc usor haine pe masura mea 9. Gasesc usor haine pe masura mea

Gresit! O femeie inalta si slaba nu-si gaseste foarte usor haine care sa i se potriveasca. Masurile mici dispar cel mai repede si asa cum am observat, posesoarele unei siluete de model adora sa isi evidentieze calitatile fizice.

Nu in ultimul rand, sunt pretentioase si nu se multumesc sa-si cumpere orice. Chiar daca spun ca-si gasesc usor haine pe masura lor, in realitate pierd foarte multe ore la cumparaturi.

Citește și:

10. Imi place sa fac sport


Este o alta minciuna din categoria femeilor inzestrate de la Mama Natura cu un corp de invidiat. Foarte putine femei slabe isi mentin in realitate silueta cu sport si un regim alimentar sanatos. Majoritatea prefera sa insele aparentele, pozand in modele de urmat.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.