Talie de invidiat cu 10 exercitii simple

Dieta nu este suficienta pentru o talie de invidiat. Daca nu ai timp sa mergi la sala, lucreaza acasa cateva exercitii esentiale pentru un abdomen plat.

Dieta nu este suficienta pentru o talie de invidiat. Daca nu ai timp sa mergi la sala, lucreaza acasa cateva exercitii esentiale pentru un abdomen plat.

1. Bicicleta

Aseaza-te pe spate, in pozitia culcat si tine mainile sub cap. Ridica usor trunchiul, tine abdomenul incordat si intinde picioarele. Adu piciorul stang la piept, ridica umerii simultan si apropie cotul drept de genunchi. Repeta miscarea doar inversa cu piciorul celalalt si cotul stang. Acest exercitiu pune in miscare muschii abdomenului dar iti lucreaza si picioarele.

2. Ridicari de trunchi

Talie de invidiat cu 10 exercitii simple

Stai culcata pe spate, ridica picioarele catre tavan si incruciseaza gleznele.

Du mainile sub cap, apoi contracta muschii abdomenului si ridica scurt trunchiul tinand coatele in lateral.

Executa 15 ridicari, ia o pauza de cateva minunte apoi repeta exercitiul.

3. Cercuri

Aseaza-te pe spate cu picioarele intinse si palmele sprijinite de podea. Rdica picioarele la 45 de grade si tine varfurile perfect intinse. Deseneaza cateva cercuri imaginare tinand corpul drept si foarte bine incordat.

Retail jobs

Miscarea trebuie sa fie facuta din sold. Pentru inceput fa 10 astfel de cercuri, apoi repeta inca 10 in sens invers.

4. Lumanarea

Mentine pozitia din exercitiul anterior dar tine palmele sub cap. Ridica picioarele, incruciseaza gleznele, avand grija sa mentii trunchiul pe podea. Apoi executa cateva ridicari din talie ca si cum ai vrea sa atingi un punct cu varful picioarelor.

5. Extensii

Talie de invidiat cu 10 exercitii simple

Stai asezata pe spate cu genunchii indoiti si mainile apropiate, intinse de-a lungul capului.

Contracteaza muschii abdomenului si ridica umerii de la sol, tinand in continuare spatele drept si mainile bine intinse.

Revino la pozitia initiala, apoi repeta aceeasi miscare de 15 ori.

6. Rasuciri de trunchi

Mentine pozitia din exercitiul anterior, dar incruciseaza mainile la ceafa. Genunchii trebuie sa fie indoiti, usor indepartati. Ridica umerii si roteste trunchiul spre partea dreapta, mentine cateva secunde apoi intoarce-te la pozitia initiala. Repeta aceeasi miscare si cu partea cealalta a corpului.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri