Cu mare drag si cu multa curiozitate am rasfoit internetul, ca sa aflu ce zice lumea buna ca-i demn de luat in seama, in materie de make-up si hairstyling, in toamna lui 2012.

Monique Lhuillier

Mireasa naturala ramane in continuare look-ul favorit al multor case de moda. Machiajul nude, cu un accent de culoare pe buze, creeaza cel mai bine formula delicata a sezonului. Incearca-l si tu!

Nu ai nevoie decat de un set de concealer, in tonuri adecvate fizionomiei tale si de un fond de ten mat, care sa te ajute sa-ti luminezi chipul. Pentru conturul ochilor iti recomand doua nuante naturale de la Mac: VANILLA si KID.

Traseaza apoi cu tus, o linie foarte subtire, chiar la baza genelor. Ai grija sa termini desenul fara codita clasica Dita von Teese, ci mult mai subtil, exact in capatul exterior al ochiului. In cazul machiajului nude, eyeliner-ul are unicul rol de a crea senzatia ca genele tale sunt o idee mai dese.

Un pic de Mascara si esti gata. Alege blush-uri in tonuri de piersica sau roz si aplica-le in cantitate redusa, pe pomenti. Pentru buze, poti folosi orice forma de lipstick, in nuante cat mai naturale.

Vera Wang

Pentru cele mai curajoase si mai nonconformiste, Vera Wang propune o varianta indrazneata de smokey eyes, in nuante de roz si un contur foarte alb al fizionomiei si buzelor.

Pentru crearea unui astfel de look ai nevoie neaparat de un fond de ten, cu o nuanta mai deschis decat culoarea ta naturala.

Pielea trebuie sa para cat mai alba iar accentele vor fi construite ulterior, exclusiv cu pudre si blush. Pentru conturul ochilor iti recomand sa folosesti un fard alb mat si un fuchsia, ca de exemplu PASSIONATE, de la MAC. Pastreaza desenul doar la nivelul pleoapei mobile si imediat sub ochi.

Secretul unui smokey reusit, e de fapt, blending-ul, asa ca ai grija sa amesteci bine culorile intre ele, cu ajutorul unei pensule adecvate, astfel incat machiajul sa para diafan si cat mai aproape de o formula naturala.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: