Setari Cookie-uri

VIDEO: 5 exercitii pentru un abdomen plat

Pregateste-ti corpul pentru vara

Urmatorele exercitii sunt atat de solicitante incat trebuie sa le faci o zi da si una nu! Cate un set de 10 repetari este suficient pentru a obtine rezultate vizibile.

Pentru inceput, aseaza-te pe podea sprijinita pe varfuri si pe palme. Mainile trebuie sa fie departate pana la nivelul umerilor iar picioarele trebuie sa fie aliniate cu soldurile.

Ridica-ti piciorul stang cam la 15 cm de sol, indoaie-l si trage genunchiul stang catre cotul drept. Mentine pozitia 3 secunde apoi intinde piciorul. Procedeaza la fel cu genunchiul drept si cotul stang.

Pentru partea a doua, pastrezi aceeasi pozitie. Ridica-ti mana dreapta si prinde-ti cu ea partea stanga a cutiei toracice, imediat sub coaste. Stai asa trei secunde apoi revino la pozitia initiala. Alterneaza mainile.

Pentru al treilea set de exercitii, ridica-ti mana dreapta si roteste-ti corpul la 90 de grade astfel incat sa privesti in sus spre mana dreapta. Mentine pozitia pentru trei secunde si revino la pozitia initiala.

Citește și:

Ultimul set de exercitii presupune ridicarea concomitenta a mainii drepte si a piciorului stang. Stai asa trei secunde si ai grija ca pozitia corpului sa fie corecta.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.