Setari Cookie-uri

VIDEO: 5 exercitii pentru un abdomen plat

Pregateste-ti corpul pentru vara

Colaceii din talie sunt un adevarat cosmar pentru toate femeile. In ciuda cremelor care promit multe si nu fac nimic sau a pastilelor minune, cea mai sigura cale spre un abdomen de invidiat este miscarea facuta cu regularitate.

De asemenea, o dieta sanatoasa si echilibrata este foarte importanta. Alimentatia ta trebuie sa fie bogata in fructe si legume si sa consumi cei 2 litri de apa pe zi. Inainte sa incepi oricare dintre exercitiile de mai jos, corpul tau trebuie sa fie bine incalzit ca sa nu ai suprize neplacute. Si ca sa te motivezi, ai nevoie de…

Foto abdomen si fund bine lucrati sursa Shutterstock

Urmatorul exercitiu pare desprins din antrenamentele trupelor speciale. Iti solicita aproape toti muschii din corp si de aceea, e necesara o incalzire buna inainte. Pune-ti pe jos un covoras moale si apuca-te de treaba.

Stai intinsa pe burta si ridica-te repede sprijinita in palme si varfurile picioarelor apoi indoaie-ti cate un genunchi pe rand. Dupa fiecare flexare a piciorului, te asezi pe burta si te ridici iar. Apoi iti intinzi membrele si te rotesti pana la cealalta margine a covorului . Si repeta!

Citește și:

Te ridici, indoi un genunchi, te asezi pe burta, te ridici iar si indoi al doilea picior apoi din nou jos pe burta!

Asigura-te ca nu iti ridici intai torsul si apoi picioarele. Atunci cand faci ridicarea, corpul tau trebuie sa fie perfect intins in linie dreapta. Daca ti se pare ca exercitiul este prea solicitant pentru tine, este suficient sa te sprijini pe genunchi si sa te ridici de cate doua ori, fara sa mai flexezi picioarele.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.