Specialistii GETT’S Salons ne ofera 3 sfaturi de ajutor pentru a salva pielea si tenul dupa o vacanta insorita.

Foto interior si prima pagina: expunerea la soare, Shutterstock

1. Lotiunile calmante. “Sunt primele produse pe care trebuie sa le avem in vedere dupa o expunere la soare. Chiar daca pielea nu prezinta semne acute de iritare, e indicat sa aplicam o lotiune care sa contina biocimetina, apa termala, polioli (acestia atrag apa si o pastreaza in piele) si excipienti volatili, pentru prospetime. Biocimetina compenseaza deficitul elementelor esentiale pielii, iar apa termala are o actiune calmanta care reduce iritatiile.” ne recomanda specialistii in cosmetic GETT’S.

2. Peeling, peeling si iar peeling. Pentru pastrarea unui bronz frumos si sanatos recomandam o sedinta pe luna de peeling biologic corporal si facial care permite o cheratinizare profunda a epidermei dar in acelasi timp pastrarea bronzului dupa care intretinem tesuturile cu creme bazate pe vitamin aC.

3. Scapa de pete! Daca ne imbogatim, totusi, cu cateva pete cauzate de soare, rezolvarea o gasiti in saloanele profesionale ajutorul tratamentelor de exfoliere, depigmentare care ajuta tesutul sa se regenereze, dezvaluind celule noi. O solutie la indemana sunt si cremele cu colagen si acid hyaluronic.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: