Setari Cookie-uri

10 exercitii simple de fitness

Deja este cunoscut faptul ca aspectul fizic conteaza foarte mult. Pentru femeile care nu au timp sa faca sport pentru a-si intretine corpul sau doar nu le place sa depuna efort fizic, revista O, The Oprah Magazine vine in ajutorul lor: 10 exercitii simple de fitness, care nu necesita echipament sportiv, un antrenor personal sau prea multa energie consumata.

Deja este cunoscut faptul ca aspectul fizic conteaza foarte mult. Pentru femeile care nu au timp sa faca sport pentru a-si intretine corpul sau doar nu le place sa depuna efort fizic, revista “O, The Oprah Magazine” vine in ajutorul lor: 10 exercitii simple de fitness, care nu necesita echipament sportiv, un antrenor personal sau prea multa energie consumata.

PENTRU BRATE

1. Transporta singura sacosele

Cumparaturile pe care le-ai facut in supermarket iti pot fi de mare folos nu doar pentru consum, ci si pentru exercitii fizice. Sacosele le poti transporta singura in brate pana la masina si de la masina pana la bucatarie.

Tot ce trebuie sa faci este sa imparti produsele in plasute de dimensiuni potrivite astfel incat sa aiba o greutate egala. Daca stai aproape de supermarket poti sa mergi pe jos pana acolo. Un drum mai lung inseamna un exercitiu fizic mai intens.

2. Exercitii cu ajutorul scaunului

Desi suna dificil, exercitiul este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa te prinzi de manerele scaunului, sa indoi bratele intr-un unghi de 90 de grade si sa iti ridici putin fundul de pe scaun.
Efectueaza zilnic acest exercitiu, facand cate 3 seturi de 15 sau de 20 de repetari si intr-un timp foarte scurt vei observa diferenta.

Exercitiul este foarte bun pentru intarirea “aripioarelor” bratelor (tricepsii brahiali) si poate fi efectuat atat acasa, cat si la birou (daca nu te vede nimeni).

3. Ridicari de “greutati”

Pentru a intari umerii si a indrepta spatele, stai in fund pe scaun, ia un dictionar greu, o carte de sute de pagini sau orice altceva (important este sa cantareasca 2-3 kilograme) si ridica-l pana la inaltimea umerilor, asteapta cateva secunde, apoi coboara mainile.

Pentru ca acest exercitiu sa fie efectuat corect este important sa tii mainile drepte in timpul ridicarilor. Pe langa muschii umerilor, vei lucra si muschii abdominali.
Repeta exercitiile, fiind necesar ca fiecare set sa contina 15 repetari.

PENTRU ECHILIBRU SI POSTURA CORPULUI

4. Mentine-ti echilibrul
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.