Setari Cookie-uri

10 Semnale pe care corpul ni le trimite cand suntem prea stresati

Corpul vorbeste pentru noi. Ar trebui sa il ascultam mai des!

UMERI

Durerile de umar sunt cauzate de poveri emotionale si de o presiune constanta. Poate ca cineva chiar pune presiune asupra ta. Sau poate ca ai de luat o decizie foarte importanta sau incepi un proiect/ task major.

foto: staras, Shutterstock

Ce este de facut:

Incearca sa spui ce ai pe suflet unei persoane de incredere, te vei simti usurat. Nu trebuie sa faci fata tuturor dificultatilor de unul singur; in cazul in care simti ca ai nevoie, indrazneste sa ceri ajutorul. Poate exista o persoana care va gasi o solutie simpla la problemele cu care te confrunti.

ZONA CERVICALA

Lipsa sprijinului emotional si a oamenilor apropiati in jurul tau se poate manifesta prin dureri in zona cervicala. Aceste dureri pot aparea in momentul in care te simti neiubi si neapreciat.

foto: Bluskystudio, Shutterstock

Ce este de facut:

Comunica mai mult cu oameni diferiti. Nu te concentra doar pe tine. Fii deschis si prietenos cu cei din jurul tau, intalneste oameni noi, iesi in oras.

Citește și:

ZONA LOMBARA

Poti simti dureri in zona lombara in momentul in care ai griji financiare. Poate ca, in secret, esti obsedat de ideea de a trai o viata bogata sau poate ca oamenii din jurul tau isi fac griji cu privire la bani tot timpul.

foto: Artem Furman, Shutterstock

Ce este de facut:

Trebuie sa intelegi ca banii nu ne pot cumpara fericire. Poate suna precum un clisei, insa este adevarat. Prin urmare, trebuie doar sa nu iti mai faci griji. Cele mai bune lucruri in viata sunt gratis.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.