Setari Cookie-uri

10 Semnale pe care corpul ni le trimite cand suntem prea stresati

Corpul vorbeste pentru noi. Ar trebui sa il ascultam mai des!

GLEZNE

Durere in zona gleznelor inseamna ca uiti de propria persoana, concentrandu-te mai mult pe cei din jurul tau. Poate ca muncesti prea mult, nu iei in serios nevoile tale sau iti pui mereu visurile in asteptare.

foto: Anti Anti, Shutterstock

Ce este de facut:

Este timpul sa te rasfeti. Cumpara acel cadou pe care ti-l doresti de ceva timp, dormi mai mult, incearca mancarea aia gustoasa pe care nu ai cumparat-o pana acum pentru ca era prea scumpa. Sau planifica o excursie. Meriti sa zambesti mai des.

CONCLUZIA

Invata sa acorzi mai multa atentie micilor bucurii ale vietii. Uita-te la cat de frumoasa este lumea si oamenii din ea. Bucura-te de tot ce iti ofera fiecare zi, de sunete, de vant, de ploaie, de soare, de cei care te inconjoara. Umple-ti viata cu lucruri interesante. Uita de toate amintirile rele si zambeste mai mult. Gaseste ceva sau pe cineva care iti va aduce fericire in fiecare zi.

Citește și:

Concluzia este foarte simpla: Iubeste-te si iarta-te! Fii atent la altii si incearca sa nu tii ura pe alte persoane. Comunica mai mult, zambeste mai mult. Si ramai sanatos!

foto interior si prima pagina: mixform design, Shutterstock

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.