Setari Cookie-uri

Scapa de anxietate in 5 secunde cu aceasta metoda chinezeasca

Apasa aceste puncte din palma si relaxeaza-te in doar 5 cinci secunde.

Sunt zile in care simti ca ai intreaga lume pe capul tau. Te simti obosita, stresata, trista, aglomerata si simti ca pamantul de sub tine se prabuseste. Prin apasarea unui singur punct de pe anumite zone ale degetelor iti poti ameliora durerea din alte parti ale corpului si asta deoarece fiecare punct de pe deget este asociat cu cel putin un organ din corpul tau si cu o emotie.

Trebuie doar sa apesi cate un punct timp de 3-5 secunde in timp ce inspiri adanc, lent... si te vei simti mult mai bine.

Iata ce este de facut:

Degetul mare

Degetul mare regleaza splina, stomacul, depresia si anxietatea. Asadar, daca simti ca esti stresat emotional sau daca ai dureri de stomac, de cap sau alte probleme ale pielii, apasa pe varful degetului mare pentru a readuce echilibrul in viata ta.

Degetul aratator

Daca ai probleme cu vezica urinara si rinichii, acest punct de pe degetul aratator te va ajuta sa iti rezolvi aceste probleme. De asemenea, tot degetul aratator este responsabil si de teama, dezamagire si confuzie, dar si de durerile de dinti, durerile musculare, problemele de spate si arsurile la stomac.

Citește și:

Degetul mijlociu

Acesta regleaza vezica biliara si ficatul. Daca iti este greu sa te relaxezi sau te simti indecisa, prin apasarea acestui deget iti poti imbunatati starea de spirit. De asemenea, poate ajuta si la imbunatatirea circulatiei sangelui, la calmarea durerilor de crampe menstruale si ale migrenelor.

Degetul inelar

Prin aparea punctului de pe acest deget, poti stimula colonul si functia pulmonara. De asemenea, se pot imbunatati anumite emotii precum teama de respingere si negativitatea, pesimismul.

Degetul mic:

Acest deget este responsabil cu reglarea inimii si a intestinului subtire. Atunci cand te simti nervoasa, ingrijorata sau nesigura, poti apasa cu incredere pret de cateva secunde acest punct.

Baza degetului mare

Prin apasarea acestui punct poti scapa de stres.

Centrul palmei

Acest punct comunica cu stomacul. Prin aparea acestuia vei ajuta la atenuarea durerilor abdominale sau ale anxietatii.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Butterfly Hunter, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.