Setari Cookie-uri

Cum arata cel mai sanatos regim pentru inima

Oricat de tentante ar fi dietele restrictive pentru a scapa de kilogramele in plus sau pentru atingerea unor scopuri in materie de performante sportive, acestea pot avea un efect negativ asupra sanatatii inimii, potrivit unui studiu efectuat recent de o echipa de oameni de stiinta americani si citat de Reuters.

Pentru a afla ce tip de dieta este cel mai sanatos pentru inima o echipa de medici si oameni de stiinta a examinat rezultatele a peste o duzina de cercetari realizate anterior. Adunate laolalta, dovezile arata ca regimul ideal pentru starea de sanatate a cordului cuprinde multe fructe, legume si cereale integrale.

''Exista o cantitate mare de informatii eronate legate de dietele restrictive, printre care se numara (consumul de — n.r.) pastile cu antioxidanti si regimurile fara gluten'', a declarat dr. Andrew Freeman, director pentru sanatate si preventie a bolilor cardiovasculare din cadrul departamentului de cardiologie de la National Jewish Health din Denver, autorul principal al studiului.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.