Setari Cookie-uri

10 alimente delicioase pe care trebuie sa le consumi daca vrei sa slabesti

Va prezentam cateva variante de alimente absolut delicioase, care nu va vor pune in pericol lupta cu kilogramele si va vor readuce buna dispozitie, deoarece o cura de slabire nu va mai parea nicidecum la fel de demobilizanta.

In timp ce expresia „mancare de regim” ne duce cu gandul la fierturi fara aroma si legume fade, totusi dieta poate fi si altfel decat plictisitoare. De fapt, veti slabi mai mult si mai repede daca veti alege alimentele gustoase pe care le adorati. Daca tineti cont de acestea, va veti mobiliza sa gatiti noi variante si feluri, pe care le veti introduce treptat in dieta, fara pericolul de a va ingrasa din nou.

Uitati de cliseul „regimului fad”; Va prezentam cateva variante de alimente absolut delicioase, care nu va vor pune in pericol lupta cu kilogramele si va vor readuce buna dispozitie, deoarece o cura de slabire nu va mai parea nicidecum la fel de demobilizanta.

Avocado: acest fruct contine cantitati extraordinare de fibre, carbohidrati care se digera incet si va pastreaza glicemia la un nivel stabil. Are grasimi sanatoase si este delicios.

Citește și:

Continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: leonori Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.