Setari Cookie-uri

Cea mai relaxanta melodie din lume. Este perfecta pentru meditatie

Cercetarile arata ca meditatia ofera multe beneficii pentru sanatate, incluzand scaderea tensiunii arteriale, o postura mai buna, o sanatate cardiovasculara imbunatatita, reducerea stresului si a anxietatii si o atentie sporita. 

De-a lungul istoriei umane, aproape in fiecare cultura si civilizatie sunt descrise avantajele mintale si fizice ale meditatiei.

Popularitatea acestei practici antice se extinde dincolo de clasele de yoga si locuri de cult. Cercetarile arata ca meditatia ofera multe beneficii pentru sanatate, incluzand scaderea tensiunii arteriale, o postura mai buna, o sanatate cardiovasculara imbunatatita, reducerea stresului si a anxietatii si o atentie sporita.

Beneficiile meditatiei sunt atat de profunde incat veti gasi filozofiile sale integrate aproape peste tot. Zone precum business, sport si chiar tehnologie includ si promoveaza practica meditatiei. Tendinta spre o mai mare acceptare a acesteia a facut meditatia omniprezenta in multe situatii.

Muzica este un companion al meditatiei care poate invoca multe emotii. Ascultarea unei melodii ne poate aduce fericire sau tristete. Astfel, ceea ce ascultam atunci cand meditam este foarte important deoarece influenteaza profunzimea si eficienta practicii noastre. Deoarece meditatia, relaxarea si eliberarea de stres sunt atat de importante pentru sanatatea noastra, am cautat care este cel mai bun playlist pentru a medita. Clipul este postat pe Youtube pe un cont privat ceea ce inseamna ca toata lumea are acces la aceste piese fara a plati nimic.

Citește și:

Asadar, va invit sa dati play si sa incepeti meditatia! Sa fie cu zen si zambete!

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.