Setari Cookie-uri

Vindeca-ti sufletul trist in doar 2 minute cu acest exercitiu super simplu

Un exercitiu ce poate deschide o lume pe care nu ai stiut-o pana acum. Incearca-l timp de cel putin 90 de zilei si iti promit ca vei vedea rezultate minunate.

Timpul inseamna bani, nu? Gresit!

"Timpul inseamna bani" este un citat vechi. Timpul nu inseamna bani, banii reprezinta un efect secundar al unitatii noastre in viata. Un efect secundar al valorii pe care noi o aducem in aceasta lume. Poti alerga toata ziua... si da, vei face niste bani. Insa cat de fericita vei fi petrecand intreaga zi doar muncind? Scopul este sa iti amintesti ca "fericirea inseamna bani" mai degraba decat "timpul este bani" pentru ca aceasta paradigma va schimba totul pentru tine.

Ai doua minute libere? Super! Mediteaza!

Poate ca te gandesti "De ce sa ma deranjez daca am doar doua minute?" Insa acest angajament al tau de doar doua minute este un simbol pentru univers ca iti doresti o schimbare. Este un strigat mic, dar plin de inversunare, care spune "Vreau sa fiu fericita.". Dorinta poate parea de multe ori subevaluata, insa este cheia succesului intregii vieti.

Citește și:

Asadar, daca ai doar doua minute, iti recomand sa iei o agenda (sau o foaie si un pix) si sa scrii: "Acum incep sa imi transform viata. Sa readuc iubirea in inima mea si in jurul meu. Te rog sa imi dezvalui toate acele momente in care sa imi indrept atentia catre tine."

Incheie cu un "Multumesc."

Stiu ca aceasta nu este o sedinta de meditatie standard, insa va fi un inceput care ar putea deschide o lume pe care nu ai stiut-o pana acum. Incearc-o timp de cel putin 90 de zilei si iti promit ca vei vedea rezultate minunate.

foto interior si prima pagina: Helena Lansky Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.