Setari Cookie-uri

Cum iti regasesti echilibrul si linistea interioara? Asculta aceasta melodie!

Maestrii yoga si invataturile spirituale subliniaza faptul ca fericirea este reala numai atunci cand renuntam la a mai dori lucruri materiale si descoperim bucuria de durata care este chiar in sufletul nostru.

Fericirea este una dintre cele mai neintelese cuvinte din vocabularul nostru, insa toti aomenii cauta aceasta stare intangibila intreaga lor viata. Daca avem asta sau aia, daca reusim sa intalnim partenerul ideal, daca avem o casa mare, daca luam o masina noua, daca vom avea locul de munca pe care ni l-am dorit intotdeauna.... doar atunci vom fi fericiti.

Maestrii yoga si invataturile spirituale subliniaza faptul ca fericirea este reala numai atunci cand renuntam la a mai dori lucruri materiale si descoperim bucuria de durata care este chiar in sufletul nostru.

Iata care sunt cele mai importante sfaturi pentru a iti regasi echilibrul, linistea interioara si a fi fericita cu adevarat:

1. Simplifica-ti viata

A face ceva mai simplu cu siguranta va aduce mai multa pace in sufletul tau. Cum iti poti simplifica viata:

- foloseste o lista limitata de sarcini; doar 2 sau 3 dintre acestea trebuie sa fie cu adevarat importante;

Citește și:

- stabileste limite (ca exemplu timp de 15 minute in fiecare zi raspunzi la mailuri sau folosesti Facebook-ul). Stabileste o limita pentru angajamente si spune Nu pentru a te simti mai putin stresata si a obtine rezultate mai bune.

2. Accepta viata ta asa cum este

Cand accepti ce se intampla in jurul tau nu mai alimentezi energia negativa. Nu faci o problema si mai puternica decat este. In schimb, intelegi si accepti. Este. Si simti linistea din interiorul tau. Acum, acceptarea nu inseamna sa renunti. Pur si simplu inseamna ca te pui intr-o pozitie mai buna astfel incat sa iei masurile pe care le consideri necesare.

3. Relaxeaza-ti mintea

Linisteste-te! Stai pentru putin timp doar tu, cu gandurile tale. Incearca apoi sa te eliberezi de toate problemele pe care le ai si sa iti golesti mintea. Gaseste un loc confortabil pentru a te relaxa si chiar a trage un pui de somn.

Citește și:

Invata sa meditezi. Meditatia te va ajuta sa te concentrezi asupra bunastarii spirituale si sa elimini anxietatea si stresul care iti incarca pacea interioara.

De asemenea, melodia de mai jos reuseste sa te ajute sa elimini energia negativa din jurul tau, sa te relaxezi si sa uiti de probleme. Este timpul sa iti regasesti echilibrul si pacea interioara. Este timpul sa fii fericita!

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.