Setari Cookie-uri

Simptomele anxietatii. 10 semne pe care ar fi bine sa le stii

Tulburarea anxioasa poate capata forme diferite: atacuri de panica, fobie si anxietate sociala. Anxietatea este definita ca o stare de neliniste, de teama si incertitudine fata de viitor.

Simptomele anxietatii sunt atat fizice, cat si psihice. Nu confunda tulburarea anxioasa cu teama sau stresul obisnuite si ia in serios problema daca observi ca ai simptomele!

foto interior si prima pagina: PongMoji, Shutterstock

Esti ingrijorata? Stresata? Diferenta dintre teama obisnuita si ceea ce se cheama tulburare anxioasa nu e clara intotdeauna. Dar ce e normal? E normal sa te stresezi si sa iti fie teama din cand in cand – cand vorbesti in public, de exemplu, sau cand ai probleme financiare. Insa, pentru unii, simptomele anxietatii devin atat de frecvente, incat le afecteaza viata de zi cu zi.

Tulburarea anxioasa poate capata forme diferite: atacuri de panica, fobie si anxietate sociala. Potrivit Anxietycentre.com, anxietatea este definita ca o stare de neliniste, de teama si incertitudine fata de viitor. Este o stare de frica si retinere care apare din anticiparea unor amenintari realiste sau nerealiste, care afecteaza functionarea fizica si psihologica a individului.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.