Setari Cookie-uri

7 Obiceiuri budiste simple care iti vor schimba viata

Exista un motiv pentru care calugarii budisti par atat de pasnici tot timpul: ei respecta anumite reguli de viata pe care noi nu le respectam. 

4. Asculta persoanele intelepte

Asculta oamenii batrani si persoanele cu mai multa experienta. Aceasta este calea celor intelepti. Daca te uiti in jur gasesti intotdeauna oameni incredibili de la care poti invata foarte multe lucruri.

5. Accepta intelepciunea ca mod de viata

Este usor sa ii judeci pe cei din jurul tau. La urma urmei, barfa si judecata fac parte din viata noastra - insa asta nu inseamna ca ne putem schimba. Ca ne putem concentra asupra binelui din jurul nostru. In fiecare zi putem invata lucruri noi, putem fi mai buni, putem incerca sa comunicam mai bine si mai frumos.

6. Adopta schimbarea

In fiecare dimineata ne trezim si ne uitam in oglinda. Identificam persoana pe care o vedem ca fiind "noi". Crestem atasati de aceasta perceptie - corpul nostru, personalitatea noastra. Cand timpul trece si aspectul fizic se schimba ajungem sa suferim.

Citește și:

Totul se schimba - aceasta este legea fundamentala a universului. Cand intelegem acest lucru si il imbratisam, pacea isi face loc in viata noastra.

7. Traieste in prezent

Mintile noastre fac acest lucru amuzant unde incearca sa traiasca in trecut sau viitor, readucand in plin plan conversatii si scenarii vechi de nenumarate ori. Insa acest lucru nu este realitate. Viata nu s-a intamplat ieri si nici nu se va intampla maine. Viata se intampla ACUM.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.