Kudika
4 Septembrie 2017

Iata un exercitiu simplu de rutina desfasurat pe o perioada de 4 saptamani. In fiecare saptamana exista un anumit set de sarcini care trebuie indeplinite:

Rutina ar putea parea un lucru plictisitor... ce fac oamenii fara imaginatie, fara chef de aventura. Disciplina si rutina, totusi, sunt necesare pentru a iti schimba radical viata.

7 Obiceiuri zen care îți vor transforma complet viața

Este de la sine inteles ca majoritatea dintre noi ar dori sa imbunatateasca ceva la propria persoana; rutina ne poate ajuta foarte mult sa ajungem pe drumul cel bun si sa ne imbunatatim atat starea mentala, cat si cea fizica.

Iata un exercitiu simplu de rutina desfasurat pe o perioada de 4 saptamani. In fiecare saptamana exista un anumit set de sarcini care trebuie indeplinite:

Prima saptamana: Este timpul sa iti cureti corpul

1. Trezeste-te devreme, la ora 06:00

Acesta este cea mai buna perioada pentru tine deoarece poti face lucruri inainte ca restul lumii sa se trezeasca. Dimineata devreme este si un moment bun pentru a incepe rutina de exericii - te va mentine fresh si cu o gandire pozitiva pe tot parcursul zilei.

2. Mananca sanatos

Renunta la mancarea prajita, alimentele nesanatoase, dulciuri si bauturi carbogazoase. Arunca tot ce ai prin frigider si evita sa mai cumperi astfel de produse. Concentreaza-ti atentia asupra alimentelor sanatoase.

3. Nu uita de sport

Nu pierde timpul in fata televizorului sau pe telefon; incepe cu cateva minute de exercitii simple pentru inceput. Alergarea, dansul, yoga, inotul - este important sa alegi o activitate care iti place.

30 de provocări mărunte pentru 30 de zile de schimbare

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: