Kudika
1 Decembrie 2017

Primul pas pe parcursul calatoriei este sa faci ca acei 14 muschi faciali sa lucreze si sa pui in zambet pe fata ta frumoasa. Ori de cate ori treci printr-un moment dificil, asigura-te ca zambesti. 

3. Incearca sa vezi partea plina a paharului

Oamenii pozitivi tind sa vada momentele dificile dintr-o situatie ca fiind o stare temporara a lucrurilor, in timp ce fericirea este pentru ei ceva permanent. Pentru pesimisti lucrurile stau complet diferit.

Inainte de a te grabi la concluzii negative inca de la inceput, incearca sa gandesti dintr-un punct de vedere obiectiv. La sfarsitul zilei gandurile sunt doar ganduri: ele pot fi transformate, schimbate si modelate.

4. Lucreaza la vocabularul tau

Cuvintele ranesc mai mult decat orice pe aceasta lume. Iar ranirea oamenilor aduce cele mai rele vibratii pentru sufletul tau.

In alta ordine de idei, suntem ceea ce spunem si ceea ce spunem defineste modul in care gandim. Daca pastrezi un vocabular negativ, viata ta ar fi blocata in acest cerc vicios.

Lucreaza la vocabularul tau si schimba modul in care te exprimi.

5. Gaseste-ti zenul si pastreaza-l in viata ta

Introdu in viata ta meditatia zilnica. Nu trebuie sa fie o sesiune de o ora, nici macar o jumatate de ora. Cateva minute pe zi de meditatie te ajuta sa iti linistesti sufletul agitat, sa scapi de stres, sa te indepartezi de probleme si sa iti eliberezi mintea de toate gandurile negative.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: