Setari Cookie-uri

5 Mantre pentru un Craciun sanatos

Craciunul este chiar dupa colt si, in timp ce acest lucru ar trebui sa fie un moment plin de bucurie si entuziasm, pentru multi oameni vine cu stres nedorit si anxietate.

3. Nu te grabi nicaieri... si bucura-te de mancare

Oamenii petrec zile, uneori saptamani intregi pregatind mancarea pentru Craciun. Incetineste din graba ta si bucura-te cu adevarat de ceea ce mananci. Fii atenta la arome, culori, mirosuri, texturi.

4. Nu renunta la exercitiile fizice

Cum in perioada sarbatorilor avem mai mult timp liber, putem profita de aceste momente pentru a ne bucura de aer liber si a fi mai activi.

Incearca sa faci o plimbare inainte de micul dejun, sa joci tenis sau sa mergi dupa-amiaza la o sesiune de inot. In cazul in care esti ocupata, 10 minute de exercitii fizice facute chiar acasa pot face minuni pentru corpul tau.

5. Nu manca doar pentru ca trebuie sa mananci

Invata sa savurezi si sa te bucuri de mancarurile delicioase din perioada sarbatorilor. Nu manca doar pentru ca cineva te roaga sa mananci. Daca exista alimente care nu iti plac, ar fi bine sa ramai in continuare departe de ele.

Citește și:

Un sfat extra: bucura-te de sarbatori! Bucura-te de timpul petrecut alaturi de familie, de prieteni si de oamenii dragi.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.