Datorită proteinelor valoroase din compoziţia sa, ciuperca este înlocuitorul ideal al cărnii, întăreşte imunitatea, combate oboseala şi previne cancerul şi bolile cardiovasculare.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

foto interior si prima pagina: alicja neumiler Shutterstock

Consumată de secole, ciuperca a fost preţuită pentru calităţile sale medicinale, în vechiul Egipt fiind considerată un aliment miraculos care ajută la menţinerea unei vieţi îndelungate.

Avantajele ciupercilor sunt numeroase, pe lângă faptul că sunt bogate în fibre, se digeră uşor şi au puţine calorii - doar 20 de calorii la 100 de grame, nu conţin colesterol deloc.

Datorită unor aminoacizi din compoziţie, în special glutamatului, ciupercile seamănă la gust cu carnea.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Dieta cu ciperci: Este inlocuitorul ideal al carnii, intareste imunitatea si combate oboseala
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta