Setari Cookie-uri

Dieta cu pepene roşu. Cum să scapi de kilogramele în plus?

Dieta cu pepene roșu este cura de slăbire cu efecte atât în slăbire, deci pierderea kilogramelor în plus, cât și în detoxifiere, pentru curățarea organismului.

Cum îţi dai seama dacă un pepene este copt.

Pepenele roşu, un aliat de încredere în cura de slăbire, este un aliment ce conţine 90% apă, având un format de zaharuri menit de a-ţi asigura energia pe tot parcursul unei zile. Mai mult de atât, pepenele are proprietatea de a regla funcţiile rinichilor şi ale ficatului, făcând mult mai lesne eliminarea de toxine. Iată în ce constă dieta cu pepene roşu.

foto interior si prima pagina: Ekaterina Kondratova Shutterstock

Dieta cu pepene roşu. Paşii pe care trebuie să-i urmezi

Pepenele roşu este unul dintre cele mai indicate alimente atunci când vrei să slăbeşti, chiar şi 5 kilograme în doar 7 zile. Acesta trebuie consumat cu stricteţe pentru a avea efectele dorite asupra organismului tău, mai ales pe timp de vară. Iată ce paşi trebuie urmaţi în dieta cu pepene roşu. Trebuie să ţii cont de 2 etape importante:

Citește și:

Prima etapă: cea în care consumi numai pepene roşu pe toată durata zilei. Aceasta nu trebuie să dureze mai mult de 5 zile şi ai voie să consumi un maxim de 3 kilograme de pepene în fiecare zi. Partea cea mai bună în dieta cu pepene roşu este că în cele 5 zile elimini toate toxinele şi apa în exces din organism, ba chiar poţi slăbi până la 3-4 kilograme.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.