Setari Cookie-uri

Cum m-a ajutat meditatia sa-mi gasesc pacea interioara si fericirea

E o calatorie in care stii mereu unde esti si unde vrei sa te duci, iar meditatia este busola care te ajuta sa ajungi acolo unde trebuie.

Multa vreme pur si simplu n-am inteles conceput de a medita. Fiind o persoana rationala, nici macar nu puteam sa ascult pe cineva vorbindu-mi despre asta. Mi se parea o ineptie completa, iar daca cineva insista sa ma convinga de beneficiile meditatiei, deveneam cumplit de sarcastica. Dar, ce sa vezi, dupa ani de zile, meditatia mi-a schimbat viata si acum nici nu pot sa imi imaginez cum ar fi fara.

Ani la randul, doar cand auzeam pe cineva care vorbea despre acest subiect, despre energii si alte lucruri pe care nu puteam sa le vad, sa le ating, incepeam un intreg circ, daca pot sa il numesc asa. Eram sarcastica, lucru pe care in mod clar l-am mostenit de la tata, pentru ca mama e un munte de toleranta si acceptare.

Uneori intram in jocul celor care vorbeau cu atata patos despre meditatie si puneam niste intrebari la care saracii oameni chiar se chinuiau sa imi raspunda… intrebarile ca intrebarile, dar tonul folosit era de nedescris. Iar ei ma tolerau cu o rabdare incredibila.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: sun ok Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.