Setari Cookie-uri

Dacă ai două minute pe zi pentru tine, fă asta! 

Încearcă asta timp de cel puțin 90 de zile și vei fi martora unei minuni în viața ta.

Îți vor mulțumi nu doar sufletul si inima, ci și creierul... întregul corp.

Este posibil să crezi că ești cu adevărat ocupată și că dacă încetinești sau iei o pauză de orice fel ești mai puțin eficientă și rămâi în urmă cu taskurile zilnice. De fapt, lucrurile stau complet diferite - intuiția, concentrarea, răbdarea, puterea sunt construite prin pauze - mai exact, prin meditație.

Știu, trăim în era în care totul se mișcă cu viteza luminii. Cu toții simțim că nu avem suficient timp. Poate că acest lucru este adevărat, însă timpul este maleabil. Timpul crește atunci când sporim grijă de sine și bucuria, fericirea.

Nu ți-ai dori mai mult timp într-o zi dacă ai afla că tu însăți ești creatoarea timpului tău?

Pune pe primul plan grija pentru sufletul tău

Citește și:

Există un principiu spiritual care este extrem de important atunci când vine vorba de problema timpului și spune cam așa "Ceea ce pun pe primul loc în viața mea influențează în mod direct restul vieții mele."

Așadar, dacă pui ceva înaintea grijei pentru sufletul tău, acel aspect al vieții tale va deveni cel mai important. Dacă îți faci griji cu privire la probleme fără să te gândești la fericirea ta, te vei simți copleșită de probleme. Dacă îți faci griji cu privire la viitor fără să te gândești că viața ta este acum, vei pierde prezentul - singurul care contează.

Meditația oferă bucurie, te învață să trăiești în prezent, să apreciezi lucrurile mărunte, să fii recunoscătoare pentru tot ce ai. Meditația te va ajuta să îți schimbi focusul: de la probleme, stres, anxietate vei ajunge să te concentrezi pe bucurie și fericire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.