Setari Cookie-uri

Dacă ai două minute pe zi pentru tine, fă asta! 

Încearcă asta timp de cel puțin 90 de zile și vei fi martora unei minuni în viața ta.

Ai două minute libere pe zi? Normal că ai! Oricine le are. Important este să ne dăm seama de asta și să încercăm să ne consumăm timpul făcând lucruri cu adevărat importante.

Ce trebuie să faci cu cele două minute?

Învață să meditezi. Poate că deja te gândești "Cum să meditez două minute? La ce mă ajută asta? De ce să mă deranjez pentru că oricum nu voi vedea nicio schimbare."

Angajamentul de două minute este un totem - este un simbol pe care îl transmiți Universului că alegi schimbarea. Este un strigăt mic, dar curajos, care spune "Sunt dispusă să îmi schimb viața". Disponibilitatea poate părea adesea subevaluată, însă este cheia succesului întregii vieți.

Cum meditezi în doar două minute?

Dacă ai găsit acele două minute libere (și sunt convinsă că le-ai găsit, am încredere în tine că poți face asta), îți recomand să iei o hârtie și un pix și să scrii următoarea frază fără întrerupere:

Citește și:

"Încep de acum să preiau frâiele vieții mele. Încep să mă iubesc necondiționat și să ofer dragoste oamenilor din jurul meu. Îi permit Universului să mă ghideze pe acest drum minunat și încep să mă bucur cu tot sufletul de călătorie."

Știu că aceasta nu este o meditație standard de tipul stai într-un loc liniștit, cu ochii închiși, înveți să respiri, însă este un început care va deschide o lume pe care nu o știai până acum.

Încearcă-l timp de cel puțin 90 de zile și vei fi martora unei minuni în viața ta.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.