Setari Cookie-uri

Exercițiul pe care să îl faci atunci când nu îți mai găsești locul în această lume

Găsește pace în sufletul tău.

Ești stresată? Anxioasă? Nu știi cum va fi viața ta de acum înainte? Simți că toate visurile tale au fost spulberate? Nu mai găsești puterea de a îți face planuri pentru că simți că le faci în zadar? Te simți copleșită de situația în care te afli? Nu mai poți vedea luminița de la capătul tunelului. Îți este teamă să te gândești la viitor?

Cu toții trăim vremuri incerte și dificile, însă asta nu înseamnă că trebuie să ne dăm bătuți. Este o perioadă mai dificilă, nu o viață dificilă. Trebuie să avem încredere că totul va fi bine, să facem un pas în spate și să nu mai încercăm să controlăm ce nu putem controla și nici să mai căutăm răspunsuri la întrebări la care nimeni nu știe încă să răspundă.

Citește și:

În situația în care ne aflăm, nouă nu ne rămâne decât să avem răbdare. Să învățăm să trăim în momentul prezent, să ne bucurăm de fiecare lucru mărunt și frumos care ni se întâmplă, să ne numărăm binecuvântările și să învățăm să fim fericiți cu ce avem.

Acest exercițiu scurt de meditație ghidată de doar 15 minute este perfect pentru momentele în care suntem anxioși și stresați deoarece ne ajută să primim pace, echilibru și bucurie în viața noastră.

Prin simplul act de reconectare cu sinele nostru interior, această meditație ghidată este perfectă pentru oricine are nevoie de energie pozitivă și mai mult calm în aceste vremuri incerte.

Este timpul să renunți la negativitate, la stres și anxietate - la toate aceste sentimente și stări dificile care te împiedică să fii fericită. Dă play clipului de mai jos și permite-i sufletului tău să meargă într-o călătorie de meditație pentru a te curăța de toată energia toxică și negativă și a te vindeca din interior spre exterior.

Citește și:

Găsește un spațiu liniștit, pune-ți căștile, închide ochii și bucură-te de beneficiile acestui exercițiu.

foto main: Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.