Setari Cookie-uri

5 Sfaturi pentru a îți regăsi încrederea în Univers atunci când lucrurile devin dificile

Amintește-ți că există frumusețe în tragedie, lumină în locurile întunecate, curcubeu după furtună și lecții de viață după cele mai dificile situații. 

Magia este miracolul care se întâmplă în momentul în care sufletul tău se conectează la Univers. Este experiența care schimbă viața, care te conectează la divinitatea care locuiește în inima ta.

Magia este o artă completă. Poate că viața ta nu este întotdeauna perfectă și frumoasă, însă nici nu trebuie să fie. Momentele dificile, grele, dureroase îți permit să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită, să înveți, să crești, să te dezvolți, să te maturizezi.

Din când în când, ne întrebăm unde a plecat magia din viață noastră. Unde este magia pe care am simțit-o în adolescență? Unde este magia care ne-a însoțit în anii copilăriei? Unde este magia care ne-a învățat să visam cât mai mult cu putință? Așadar, cum reînvii acel foc al magiei? Cum crezi din nou într-o lume mai frumoasă, într-un viitor mai bun? Îți spunem noi:

Citește și:

1. Amintește-ți că există frumusețe în tragedie, lumină în locurile întunecate, curcubeu după furtună și lecții de viață după cele mai dificile situații.

Este important să continui să ai încredere în tine, în călătoria pe care o faci în această lume. Chiar dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești, trebuie să continui, să mergi mai departe pe drumul tău, să îți urmezi visurile, să lupți pentru ceea ce îți dorești.

2. Privește viața dintr-un alt punct de vedere: ca la un tablou de colecție

Privește-o cu atenție, profund, în detaliu. Uneori nu suntem capabili să vedem frumusețea ei imediat.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.