Setari Cookie-uri

5 Sfaturi pentru a îți regăsi încrederea în Univers atunci când lucrurile devin dificile

Amintește-ți că există frumusețe în tragedie, lumină în locurile întunecate, curcubeu după furtună și lecții de viață după cele mai dificile situații. 

3. Conectează-te cu sufletul tău, cu magia din inima ta

Când nu ești conectată la sinele tău superior, de obicei lucrurile nu merg bine. S-ar putea să realizezi multe lucruri în viață, însă de multe ori te simți totuși goală în interior. Conectează-te cu sinele tău superior pentru a putea fi întreagă, pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

4. Nu uita să te bucuri de călătorie

Luptă pentru ceea ce îți dorești, însă nu uita să te bucuri clipă de clipă de călătorie. Viața nu înseamnă efort maxim. Uneori, trebuie să faci un pas în spate și să te lași purtată de val, să îi permiți Universului să îți arate drumul pe care trebuie să mergi. Când lucrurile merg prost, gândește-te la tine ca la o floare ce plutește pe un rău calm, care curge încet, lin. Permite gândurilor dificile să plece, corpului să se relaxeze și sufletului să se liniștească.

5. Amintește-ți că magia este în detalii

Citește și:

Poate că viața nu este tot timpul frumoasă. Însă tu ai puterea să o faci. Bucură-te de lucrurile mărunte, acestea sunt cele care contează cu adevărat și care aduc fericirea adevărată în viața ta. Un fluture cu aripi frumos colorate ce zboară grațios în văzduh înseamnă magie. Prima gură de cafea într-o dimdineata de luni înseamnă magie. O îmbrățișare caldă a unei persoane dragi înseamnă magie. Totul stă în detalii.

Și nu uita... când nu mai găsești magia în jurul tău, caut-o în interior. Ea va fi întotdeauna în sufletul tău.

foto main Billion Photos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.