Setari Cookie-uri

Rochii cu franjuri: o alegere inspirata pentru ocazii speciale

Am cautat cele mai dragalase modele de rochii cu franjuri, usor de adaptat oricarui eveniment la care esti invitata. Rochia cu franjuri are o istorie aparte si un farmec special, asa ca opteaza pentru o astfel de varianta oricand vrei sa arati minunat!

Am probat acum cateva saptamani o rochie galbena cu franjuri albe in partea de jos. Vai, cat de bine m-am simtit in ea si cat de banala mi se parea inainte sa o pun pe mine. De atunci am zis ca trebuie neaparat sa imi completez garderoba cu un model de rochie cu franjuri pentru care toti ma vor invidia. De la distanta poate parea o nimica toata, insa o rochie cu franjuri, odata imbracata, se transforma si te transforma, devine o piesa de tinuta deosebita.

Iata ce modele de rochii cu franjuri sa urmaresti:

👗 Rochia cu franjuri a anilor 20

👗 Rochie mulata cu franjuri

👗 Rochie scurta cu franjuri tip piele intoarsa

👗 Rochie cu franjuri bordo

👗 Rochie eleganta cu dantela si franjuri

👗 Rochie casual cu franjuri laterali

👗 Rochie eleganta cu franjuri lungi pe maneci

👗 Rochie cu franjuri A line, fara maneci

👗 Rochie alba cu tiv cu macrame si franjuri in stil aztec

Citește și:

👗 Rochie din piele intoarsa eco tip western cu franjuri

In plus, rochia cu franjuri are o istorie aparte, Dincolo de a fi o clasica, amintind de anii 20 si de cabaret, prin reinterpretarea franjurilor si altor detalii prin care poate epata rochia cu franjuri e cuceritoare indiferent de trenduri. Ba chiar si la Halloween poti sa te indrepti catre o costumatie care sa aiba in centru o rochie cu franjuri.

Asa ca am cautat in magazinele online sa vad ce pot alege din oferta de rochii cu franjuri moderne si in tendinte mereu totusi. O rochie actuala, dar cu aer vintage, de diva retro.

Rochia cu franjuri a anilor '20

O rochie care te teleporteaza la o petrecere din anii '20 si te transforma intr-o adevarata diva. Asa vad aceasta rochie alba cu franjuri scurti, suprapusi. Este o rochie de seara scurta, sexy, fara maneci, clasica si totodata moderna prin croiala. Designul cu aplicatii de franjuri aminteste de anii cancanului si ai cabaretului, de anii 20 de care va spuneam.

Citește și:

Un model elegant, extrem de feminin si de delicat de rochie cu franjuri, potrivit atat pentru o petrecere de seara, cat si pentru un cocktail party.Ba prin culoarea alba si franjurii pufosi, diafani, aceasta rochita trimite cu gandul la un ingeras. Te face sa pari angelica si, totodata, seducatoare. Caci albul are multiple semnificatii, desi pare ambalat doar in puritate si ingenuu.

Rochii cu franjuri

Vezi detalii

Rochie mulata cu franjuri

O noapte petrecuta in club nu va fi uitata daca rochia pe care alegi sa o porti este una mulata cu franjuri nu foarte ostentativi. Noi am gasit o rochie de party si club cu franjuri care sa nu para nici prea retro, nici prea eleganta, nici sa epateze, mai ales daca nu vorbim de un party de Halloween sau care sa necesite costumatie.

Modelul din imaginea alaturata este o rochie mulata sexy tip croiala bodycon cu franjuri in lateral, care atarna subtil si se potriveste oricarui stil muzical, adica te poti misca in ea pe orice ritm. Franjurii se vor misca si ei discret, mai ales cand te vei invarti dragut in ritmul muzicii.

Citește și:

Poarta aceasta rochie de ocazie bodycon neagra cu pantofi cu toc sau sandale inalte. Iti va alungi silueta, iar negrul oricum subtiaza si avantajeaza pe oricine. Rochia cu franjuri devine astfel o varianta „cuminte” si discreta de rochie cu franjuri, fara sa acapareze toata atentia. Si e chiar foarte moderna, dar totusi nu pare a se demoda vreodata!

Rochii cu franjuri

Vezi rochie cu franjuri laterali

Rochie scurta cu franjuri tip piele intoarsa

Rochia asta simpatica din material ce imita pielea intoarsa tip suede, cu franjuri destul de gros taiate, ma duce cu gandul la o tinuta de festival de vara, de care abia astept sa ma bucur din nou curand. este o rochie usor hippie, boho, prin materialul din care este realizata, insa aminteste si de cabaret prin franjurile bine plasate. Adauga niste accesorii cu pene sau bentite legate peste cap, impletite sau si ele cu pene si vei obtine un look foarte lejer, perfect de un concert ori o tinuta tip indie sau hippie, a la Pocahontas.

Citește și:

Insa, as mai purta-o in noaptea dintre ani sau pe ringul de dans al unui club, eventual in ritmuri de muzica latino.Croiala dreapta a acestei rochii scurte cu franjuri avantajeaza orice silueta si te face sa arati foarte sexy. O poti purta cu cizme cu tocuri sau botine inalte, pentru un aer si mai modern si sexy.

Rochii cu franjuri

Rochie Forever21 cu franjuri

Rochie cu franjuri bordo

Sa vina Romeo Santos sa ma invite la dans, ca am gasit rochia cu care il pot cuceri! E o rochie tip furou cu franjuri bordo. Franjuri lungi, in trei straturi uniforme, suficiente cat sa se miste seducator in timpul dansului. Rochia este sexy, aminteste de ritmurile muzicii latino si cucereste inclusiv prin culoare. E dovada vie ca simplitatea si niste franjuri mici pot sa faca totusi multe minuni.

Rochia cu franjuri bordo este scurta, este mulata, este visinie si are franjuri si decolteu. Ah, da, vorbesc de rochia de pe tipa din imaginea alaturata. Nu-i asa ca e absolut superba? Nu-ti mai trebuie decat niste sandale cu aplicatii interesante, frumos decorate si accesorii pentru un look sexy si seducator si gata... esti o diva! Oricand. Pentru ca rochia cu franjuri bordo este o clasica prin definitie: poate fi oricand purtata la ocazii speciale, indiferent de tendinte.

Citește și:

Rochii cu franjuri

Vezi detalii si pret

Rochie eleganta cu dantela si franjuri

O rochie din dantela neagra cu franjuri as purta la o nunta unde cunosc foarte putini invitati, dar care sa ma asigure ca nu o sa trec neobservata. Combinatia de material elegant si deosebit ca dantela cu franjuri hippie si de cabaret este una reusita si mai ales in ocaziile cand vrei sa arati cu totul deosebita. Rezulta mereu o rochie din dantela extrem de eleganta, aparte, pe care te poti baza la orice eveniment special din viata ta.

Este un model cuminte, as putea spune. Dar cui nu ii place sa se invaluie in mister? Mai ales ca nu e genul de rochie de seara tip little black dress comuna, obositor de des purtata deja. Ci este originala prin croi, prin combinatia de materiale, prin felul in care te pune in valoare, indiferent de silueta. Croiala dreapta a acestei rochii din dantela cu franjuri avantajeaza din prima orice silueta, indiferent de statura. Mai ales daca o porti cu tocurile preferate!

Citește și:

Rochii cu franjuri

Vezi mai multe rochii din dantela cu franjuri

Rochie casual cu franjuri laterali

Daca nu se anunta vreun festival in urmatoarea perioada, pregateste ziua in care vrei sa fii altcineva la locul de munca! Cu o rochie simpla neagra, casual, lejera inclusiv prin croiala, nu ai cum sa dai gres. Bine, bine, vei zice, si unde e ineditul, cum vei face sa fii alta? Pai sa nu uitam de accesoriul principal si tema discutiei noastre de azi: franjurii! Se iau frumos franjuri si se ataseaza lateral la rochita de care ti-am spus. Orice miscare iti va face tinuta speciala!

Iesi din hainele plictisitoare pe care le porti de obicei la birou si poarta o rochie neagra cu franjuri, chiar de o fi ea si casual, in croiala lejera, tip A line. Poate fi purtata inclusiv ca tunica, cu pantaloni skinny, blugi mulati sau cu dresuri groase ori colanti. Bineinteles, poti aduce culoare acestei rochii casual negre cu franjuri prin accesorii statement, originale, masive sau doar pline de nuante vesele.

Rochii cu franjuri

Rochie scurta cu franjuri

Rochie eleganta cu franjuri lungi pe maneci

Ai incredere in tine, fii puternica si lasa-te admirata! Poarta o rochie cu franjuri cu un design deosebit de ocazie, chiar daca vorbim de o rochie neagra bodycon, aparent clasica, de lungime midi, tip creion. Cea de la Nissa pe care am intalnit-o este deosebit de eleganta, are niste insertii transparente de tulle negru pe bust si seduce prin simplitate dar cu detalii sexy.

Franjurii acestei rochii curg frumos de pe umeri și se mișcă perfect în miscarea corpului. Alege aceasta rochie neagra cu franjuri absolut senzationala atunci cand te simti pregatita sa le prezinti celorlalti o alta versiune a ta! O versiune extrem de feminina, classy si rafinata.

Rochii cu franjuri

Rochie Nissa creion cu franjuri pe umeri

Rochie cu franjuri A line, fara maneci

Acesta este un model de rochie cu franjuri pe care il vad purtat la o cununie civila, un botez sau o petrecere fara prea multa agitatie.Franjurii nu sunt foarte ostentativi, pica lejer si dragut pe langa corp, iar croiala rochiei, in A-line, avantajeaza orice silueta, ascunde imperfectiunile si este simpla, dar plina de eleganta si bun gust.

Ti se potriveste daca esti adepta stilul casual-elegant si daca iti place sa privesti dintr-un colt actiunea, fara sa fii sufletul petrecerii. Tu esti genul de diva „cuminte”, care seduce prin rafinament si simplitate, prin detalii fine ca dantela, franjurii linistiti. Poti sa faci rochia sa se remarce in mod aparte prin accesorii in nuante metalice precum un clutch pretios tip bijuterie sau sandale ori pantofi cu toc in nuante metalice.

Rochia neagra de ocazie cu franjuri simple are insertii de dantela la nivelul pieptului si se potriveste oricarui stil, mai ales atunci cand esti in impas si nu stii ce sa porti la un eveniment special. Cu aceasta rochie te descurci de minune oriunde vrei sa fii o aparitie cocheta si stilata, fara sa epatezi si sa dai in alte extreme. Dimpotriva, vei arata magnific, mai ales daca iti vei pune si rujul rosu pe chip. Aaaah, si sa nu uitam de zambet. ;)

Rochii cu franjuri

Rochie cu franjuri lungi

Rochie alba cu tiv cu macrame si franjuri in stil aztec

Ce spui de o rochie alba cu maneci lungi si franjuri la nivelul tivului? Adica o rochie care nu epateaza prin franjuri mari, pe toata suprafata croielii. O rochie casual alba, simpla, de zi, cu maneci trei sferturi, in croiala dreapta, aproape minimalista ca stil.

O rochie pe care te poti baza intr-o zi petrecuta la birou, dar care se sfarseste intr-un restaurant. Inainte de tivuri, rochia are, de fapt, o bordura crosetata tip macrame din care ies franjuri scurti, in stil aztec. O rochie alba minimalista pe care o poti accesoriza cu stil prin bijuterii mari statement.

Asorteaz-o cu pantofi eleganti, dar si cu ghetute cu talpa joasa sau cu toc gros si mic, in zilele de iarna, de exemplu. Este o rochie alba stilata, desi casual prin croiala lejera, dreapta.Se potriveste atat doamnelor, cat si adolescentelor si domnisoarelor, asa ca mizeaza pe ea oricand.

Rochii cu franjuri

Rochie alba cu bordura cu franjuri

Rochie din piele întoarsă eco tip western cu franjuri

Nu puteam incheia prezentarea rochilor cu franjuri fara acest model maro, ca din piele intoarsa tip suede, ca de caprioara, fina si care trimite inspre o Pocahontas moderna. O rochie simpla de zi, lejera, pe care eu as purta-o toamna cu cizme cu franjuri si dresuri in alta culoare, dar care sa se asorteze cu acest look natural pe care il emana rochita cu franjuri din material ce imita pielea intoarsa. As adauga peste o vesta din blanita, ceea ce ar rezulta inspre un look viking, nomad, foarte cool.

Franjurile sunt dispuse diagonal, asimetric, la nivelul fustei, si ma duc nu doar cu gandul la The Great Gatsby de data aceasta, ci si la femeile din vestul salbatic, curajoase si nomade, calare pe cal, tip amazoane, dar nu numai.

Te vei alege cu un look de exceptie si daca o combini cu o vesta cu franjuri in aceeasi nuanta, cizme scurte de cowboy si o bentita cu pene. Va rezulta o tinuta mai hippie, boho chic, perfecta pntru festivalurile de vara.

Rochii cu franjuri

Rochie cu franjuri stil western


Tu la ce fel de eveniment ai alege sa imbraci o rochie cu franjuri? Ce fel de rochie cu franjuri crezi ca ti se potriveste mai mult si in ce stil?

Nu subestima puterea franjurilor: ei se poarta si se vor purta mai mereu, in diverse combinatii, in stil opulent sau simplu, ca elemente decorative sau ca piese centrale ale unei tinute. Franjurile nu se vor demoda prea curand, asa ca opteaza pentru o rochie cu franjuri la orice ocazie speciala sau chiar zi de zi, in tinute inclusiv de birou.

Franjurile au o poveste interesanta si, ca orice piesa cu istorie din adancurile timpului, te va fascina si va ramane in istoria modei, ca sa nu mai vorbesc de tendinte.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.